Jak zapojit nástěnné světlo do zásuvky flexo šňůrou?

<< < (4/5) > >>

Miroslav Revús:
Je však pri tej otvorenej mysli myslieť aj na zaistenie šnúry proti vytrhnutiu.

Hugo K.:
Místo stěny vytvořím "účko"z plechu,osadím vývodkou,pod všechny  šroubky dám vějířové podložky.Nijak tím konstrukci neporuším.
Otázka je, jak to bude vypadat a kolik času strávím výrobou nějakého něčeho.

Nechci slevu zadarmo, pravil profesor Zelí a s vychytralým úsměvem položil na pult stokorunu.
Š+G

Maroš Klein:
Kto chce, ten bude hľadať spôsoby, kto nie, tomu ostane hľadať dôvody. Riešení a možností je požehnane. :)
Ale také riešenie, o ktoré sa nedá pri troche vôli obtrieť, či ho rovno zniesť pod čiernu zem, ešte svetlo sveta neuzrelo. :D
Stačí trocha vôle, chuti i času, a okolo jednej lampičky sa dá v predvíkend celkom slušne zakrepčiť. 8)

Miroš Jan:
Já si koupím svítidlo, a pak ho budu upravovat?
To nemá logiku. :o

Jan Franěk:
Citace: Miroš Jan  01.12.2017, 14:47

Já si koupím svítidlo, a pak ho budu upravovat?
To nemá logiku. :o

Ámen.

Každý výrobek, včetně svítidla je určený k nějakému použití. Pokud jej využiju jiným způsobem, v nesouladu s jeho určením a tedy i návodem výrobce (pochybuji že v návodu bude způsob možné úpravy na flexo šňůru) ztrácím všechny záruky a je na mne přenesena všechna odpovědnost, včetně právní, za případně způsobené škody a nedejbože úrazy. A že se i na tomto nechá udělat chyb.

Všechno ostatní jsou jen kecy. I když se to nechá nějak udělat, je otázkou kolik to dá práce, co to bude stát a jestli se ten výsledek vyplatí věnované energii a materiálu. Osobně jsem přesvědčen o tom, že nikoliv. JE mnohem lepší, bezpečnější a rozumnější koupit již hotový výrobek.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana