Vybavuje mi proudový chránič nevíte někdo proč?

<< < (3/4) > >>

Zdeněk Pikhart:
Ještě mě napadlo, že pokud jste pracovní nulu za chráničem spojil s pracovní nulou jiného okruhu, tak vám to taky nemůže fungovat.  Jak jste zjistil že N máte na kolíku a PE v pravé zdířce??

František Háček:
A je to hotovo. Stačila SN 1, bzučák a hlava. Díky za rady.

Petr Doležal:
Prozraďte nám, v čem to bylo !

Jiří Fuksa:
To: Doležal
Zcela jistě vadou montáže.

P.S. Vadaska byla papírová s kovovou stupnicí.

František Háček:
ZŽ je ZŽ modrý je modrý a světlu ,  no černý nebo hnědý jsou taky barvy.. Kirschovy zákovy znám. Vím co je to chránič a jeho princip a zapojení. Měl jsem debatu s několika revizáky a  cosi jako nároz na tento problém vzniklo.  Nikdo z vás jste neporadili, Poznal jsem jenom Vaši aroganci. Vadasku  Jo tu starou sice nemám ale sháním ju. A pokud je někdo z vás skutečný elektrikář, tak se nad tímto pojmem nepozastaví. Používá se dodnes a pokud jsem použil pojmy ne podle norem tak jsem to použil  pro širší okolí aby se v tomto orientovalo.  Jsou mezi Vámi slušní lidé, ale jinak nevidím důvod sem chodit mezi kritiky kteří se živí jenom nommami. Dělám silno, sloproud už třicet let a vůbec mě nezajímá hromosvod a vhláška okolo něho. Za tu dobu jsem se s tímto nesetkal a nemíním se to učit. Dělám stroje a chtěl jsem radu a ne kritiku za SM dvojku. Jste tu snad proto abyste poradili a ne jenom  se předváděli. Myslím si že jsou tu dobří lidé, ale podle toho co jsem viděl i v jiných odpovědích na dotazy je tu banda manekýmů. Zamyslete se nad tím a raďte a nepoučujte pokud to není nezbytné. Tu starou vadasku sháním. Není.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana