Co vše za služby jako elektrikář poskytujete klientovi E.ONu zdarma?
Radek Červený:
Nevím, jak to má podchycené Eon, ale bude to podobný princip jako funguje u asistenčních služeb pojišťoven. A ten není zrovna růžový.
V praxi to vypadá tak, že klient má problém a zavolá na asistenční službu. Operátor zvedne telefon a začne obvolávat firmy v databázi, kdo na opravu vyjede. Potud asi vše v pořádku, kdyby tam nebylo ale....
Cena hrazená pojišťovnou má limit a ten často nebývá vysoký. Co je nad, si doplácí klient.
Vzhledem k tomu, že pojišťovna nemá s firmami smluvní vztah, je operátor závislý na tom, jestli sežene někoho, kdo má volno, aby teď hned na zakázku vyjel. Nikdy jsem nedomýšlel, co se stane, když v tomto modelu operátor nikoho nesežene.
Pojišťovna nemá zájem o servisní smlouvu s několika firmami, která by garantovala dostupnost služby v režimu 24/7 za předem definovaných podmínek. V praxi se tedy lehce může stát, že operátor nikoho nesežene a jediná firma, která mu kývne na výjezd, si řekne za výjezd v sobotu v noci 5 000 Kč. Nevím, jestli toto je už pak ta pomoc klientovi, který má limit např. 1500 Kč. Na straně druhé, dělat výjezdy v režimu 24/7 a ještě kolem toho docela dost papírovat a to vše nabízet za 350 Kč/hod může dělat jen zoufalec nebo choromyslný člověk.
Vzhledem k výše řečenému logicky vzniká další otázka. Kdo mě vlastně jako klientovi přijede na opravu? Neprověřený člověk, bez referencí, první šmudla, kterého operátor sehnal z veřejně dostupné databáze? No (poklona) , asi nechci.
Výše jsem popsal princip, který funguje u asistenční služby jisté nejmenované velké pojišťovny. Neříkám, že to tak dělá i Eon. Pokud máte někdo info, na jakém principu to má Eon postavené, budu rád, když to napíšete pro srovnání.
Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený 26.11.2017, 11:49
Nevím, jestli toto je už pak ta pomoc klientovi, který má limit např. 1500 Kč. Na straně druhé, dělat výjezdy v režimu 24/7 a ještě kolem toho docela dost papírovat a to vše nabízet za 350 Kč/hod může dělat jen zoufalec nebo choromyslný člověk.
No právě tak to vidím. Chtěl bych se mýlit a čekal jsem, že to někdo vyvrátí a je to tak, že je vše pro blaho a dobro spotřebitele.
(dance)
Petr Liskar:
Citace: Miroslav Minařík 26.11.2017, 13:19
No právě tak to vidím. Chtěl bych se mýlit a čekal jsem, že to někdo vyvrátí a je to tak, že je vše pro blaho a dobro spotřebitele.
(dance)
Ale kdeže. Je to pro blaho E.ONu.
Většinou jsou takovéto "skvělé" nabídky svázány se smlouvou na dva roky s automatickou prolongací.
Souhlasím s tím, že jen zoufalec by to pro E.ON dělal a E.ON to určitě ví - lze tedy očekávat jistý tlak na smluvní partnery E.ONu.
Též souhlasím s tím, že žádný soudný člověk takový dodatek nepodepíše. Podotýkám ale, že soudní jedinci jsou v celkové populaci minoritou... :'(
František Šohajda:
Já to nezažil, jen z vyprávění kolegů elektro firem...
E ON stahuje cena dolů tak, že pro ně dělat za "pivo" je vysoká cena!!
Sice pak firmy mají práci po celý rok, ale za tu cenu?? (myslím hodinovou) :'(
Samozdřejmě pro cenu pro sebe, kterou platí E ON.
Nevím, jaké máte informace další?
Jan Franěk:
Citace: Petr Liskar 26.11.2017, 13:37
Též souhlasím s tím, že žádný soudný člověk takový dodatek nepodepíše. Podotýkám ale, že soudní jedinci jsou v celkové populaci minoritou... :'(
Naivko (dance) Po tom jak dopadly poslední volby jsem ztratil i poslední špetku důvěry v lidi.
Jinak ne že bych nesouhlasil ale nejdřív bych rád viděl tu konkrétní smlouvu s EONem , než spustím nějaké soudy
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana