Co vše za služby jako elektrikář poskytujete klientovi E.ONu zdarma?
Martin Škopek:
Mé zkušenosti z "druhé strany":
Beru od E.ONu elektřinu i plyn. Ohledně této služby mě kontaktovali jako zákazníka, že ji nevyužívám atp. Asi po 3. telefonátu říkám OK, udělejte mi revizi hromosvodu. Asi za 2 dny mi volali, že konečně někoho sehnali, kdo mi ji udělá a domluvili jsme si termín.
Pak přijeli 2 chlapíci. Viděli "reklamu" na mé služby hned u zvonku a tak se hodně a precizně činili. Pokecali jsme, byli asi z 30 km vzdáleného města. Samozřejmě, že tuto službu dělali poprvé a shodli se, že i naposled.
Za týden přivezli RZ, doplatek nechtěli - páč jsem uznalý, tak jsem jim samozřejmě něco přidal. Udělali si zkušenost...
Bylo to loni, letos zase mohu čerpat v rozsahu 1500 Kč, tak jsem zvědav, s jakou nabídkou se ozvou :-)
BTW bezplatně mi i 1x ročně dělají kontrolu a servis kotle (Viessmann). Protože si vždy rád popovídám s lidmi z praxe, tak vždy s nimi kecám, čímž si i hlídám kvalitu a nikdy nemám problém. Též jednou ročně jezdí na kontrolu spalinových cest (od kotle), což je ale spíš taková formalita pro papír.
Tudíž jako zákazník s E.ONem, nemám problém. Přestože s nimi spolupracuji občas na jiných projektech, tyto služby jsou vůči této mé práce "anonymní", tedy nevyužívám žádných nadstandardníc h výhod.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana