Co vše za služby jako elektrikář poskytujete klientovi E.ONu zdarma?

<< < (3/5) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  27.11.2017, 09:06

... nejdřív bych rád viděl tu konkrétní smlouvu s EONem ,  než spustím nějaké soudy

Proto jsem založil toto vlákno abych se dostal k nějaké reálné smlouvě a dodavateli, elektrikáři z masa a kostí.

Petr Liskar:
Citace: Miroslav Minařík  27.11.2017, 13:26

Proto jsem založil toto vlákno abych se dostal k nějaké reálné smlouvě a dodavateli, elektrikáři z masa a kostí.

Asi zůstaneš jen u touhy. Dost bych se divil, pokud by E.ON neaplikoval nějaké NDA.
Co mám zkušenost, tak čím větší prevít, tím silnější takové doložky bývají...

Miroslav Minařík:

E.ON je snad na podvod příliš velký. Hnul mi žlučí s plynem, kdy šlo o prokazatelné selhání jedince. To se v chumlu koncernu ztratí. Něco podobného v B2B se však trestá obchodní smrtí. Ale to je jiný příběh.

V té proběhlé reklamě, dle mého soudu, si lze spotřebitelem představit ledacos. Ale ctěme presumci neviny a zjistěme skutečnosti dříve, než někoho otapetujeme na černo.

Lukáš Láryš:
Někdy v červenci nebo srpnu mi volala nějaká paní z firmy xy (název si nepamatuju),  s tím, že si mně na základě nějakých referencí v mém regionu vybrali a mají pro mně neodolatelnou nabídku.  Zkrátka aby jsme pro ně dělali servis a opravy. V podstatě pohotovost 24hodin denně, v regionu Severní Morava. Smlouvu by mi dopředu k přečtení nedali (údajně aby se to nedostalo ke konkurenci),  ceny určují taky oni, bez dalších informací.  Víc jsem z paní nedostal. Tak jsem jí řekl, že ceny si určuji sám a o spolupráci z důvodu nedostatku času nemám zájem, ať zkusí nějakého jiného vola, načež jsem se dověděl jak je to pro ni těžké, že neumí nikoho sehnat, že už volala na nejméně dvacet čísel a nikdo o tu skvělou nabídku nemá zájem.  ;D

Miroš Jan:
Skvělá nabídka to je, ale jenom pro ně. :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana