Co vše za služby jako elektrikář poskytujete klientovi E.ONu zdarma?

(1/5) > >>

Miroslav Minařík:
Co jako elektrikář vše za služby poskytujete klientovi E.ONu zdarma?
Když to už po několikáté slyším v TV, tak mi to nedá abych to nehodil do placu.
Když je tedy někdo klientem E.ONu tak mu to Horác zdarma naprojektuje, Radek Červený zdarma namontuje a třeba někdo zdarma zreviduje.
Nebo to bude zase šméčko? Jako slevy až 90%,  ale ve skutečnosti jsou jen 10%?
Tedy nebude mít klient zdarma něco strašně důležitého?
Jako třeba kontrolu funkce proudového chrániče?

David Hruda:
Nějak nechápu, co máš na mysli? Nějaká reklamní kampaň EONu?

Jiří_Hrubý:
Vzhledem k limitování pojmu zdarma částkou 1.500,- vykoupenou vyššími stálými platbami, by to mohlo cca odpovídat příjezdu a ověření funkce chrániče s měřením vypínacího času a proudu a pro formu i impedance.

Miroslav Minařík:
Citace: David Hruda  25.11.2017, 22:48

Nějak nechápu, co máš na mysli? Nějaká reklamní kampaň EONu?

Jo, reklamní akce. Ono to tedy nabízí již déle. Nejdřív, že jakési pojištění a teď služby ke smlouvě.
Ale ještě jsem žádného z elektrikářů, kteří by mi řekli jak to v praxi funguje fakt nepotkal.

David Hruda:
Tak to já ti to mohu prozradit. Zákazník přes eon uzavře pojištění pro případ nějaké závady v EI. Pokud to nastane, kontaktuje pojišťovna elektrikáře, se kterým má nějakou ramcovou smlouvu, a ten v rámci smluvního limitu (2-5 tisíc) provede nějakou základní opravu s tím, že pokud jsou potřeba náhradní díly za víc jak 500,-tak doplatí zákazník. Většinou se jedná o vybavený hlavní jistič (plno lidí neví, že ho má),  upaleny vodič, vadný jistič apod. Fakturuje se pojišťovně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana