Kdo vyrábí/dodává popisovaná značení unikové trasy??

<< < (2/6) > >>

Jakub Karas:
Citace: Jakub Drbohlav  08.11.2017, 21:10

Dovolím si upozornit na ČSN EN 1838, zejména odstavec 5. Toto provedení piktogramových svítidel má, bohužel, často potíže splnit výše uvedené.

Ale architektům se líbí  ;)

Tady je to pozadavek majitele. O tomto problemu vi a je s nim obeznamen. Nicmene nam je nikdo nedokaze dodat.

David Hruda:
čína
"Fire control Emergency passage EXIT Acrylic carving LED lamp Fire emergency indication board Arrow Evacuation sign Tag"

Pavel Horský:
Omlouvám se, spletl jsem se, EATON nevyrábí gravírované piktogramy. Koukal jsem do google a na pár gravírů jsem v obrázcích narazil. Zkuste si vyhledat.

Jakub Karas:
Chlapy nechci "čínu" ani klasické světlo. To tu fakt není nikdo kdo to někde odebíral a osazoval?? Vždyť je to skoro na každém rohu v supermarketu, restauracích a tak.

Chci koupit hotový produkt s baterií a piktogramem dle umístnění. Nevěřím tomu že si to obchodka nechávají dělat reklamkou. Jsem ochoten (lepé řečeno zákazník) koupit i něco dražšího. Jen to nedokážeme sehnat. A kupovat od reklamky pochybné kvality nechci.

Veřím ...... spíš jsem přesvdčený že to lze sehnat jako hotový produkt. Jen nevím kde/ od koho.

František Šohajda:
Citace

Chci koupit hotový produkt s baterií a piktogramem dle umístnění.

A kde je problém? ;D
Tyto "hotové" produkty vyrábí každý renomovaný výrobce svítidel, někteří do krabičky dají jako bonus všechny možné piktogramy únikových cest-dáte jednu a zbytek vyhodíte. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana