Kdo vyrábí/dodává popisovaná značení unikové trasy??

<< < (4/6) > >>

Pavel Horský:
 (norm)Citace: Jakub Karas  09.11.2017, 18:51

Fotku jsem mohl hodit. Ale předpokládám že když napíši gravírovaný plast který je prosvícený tak znalý ví. Ano toto je ono

Pokud je to tedy ono, pak vám opravdu nerozumím. Já to našel na google během několika sekund. Vy neumíte hledat na google? Já myslel, že to je základ každého technicky průměrně zdatného uživatele.

Jakub Drbohlav:
Citace: Zdeněk Friedrich  08.11.2017, 22:07

Pro což ovšem nemívají někdy při kolaudaci pochopení hasiči a musí se to předělat.

Přesně!! ;D

Jakub Karas:
Citace: Pavel Horský  09.11.2017, 20:11

(norm)    Pokud je to tedy ono, pak vám opravdu nerozumím. Já to našel na google během několika sekund. Vy neumíte hledat na google? Já myslel, že to je základ každého technicky průměrně zdatného uživatele.

Víte co mě na tomto fóru výtáčí? Ta neskutečná povýšenost většiny uživatelů. To sem chodíte schazovat ostatní nebo jaký to má význam?? Celá diskuze mohla skončit druhým příspěvkem kdy mohl někdo dát odkaz s daným "světlem". Ne! my se tu budeme bavit o h....! Když teda hledáte na tom googlu A JSTE 100x lepší než já proč sem poté nedáte odkaz? To sednete k PC projedete google a když najdete tak napíšete blbečku najdi si to?? Výborné. Víckrát radši dotaz nevznesu. Šalamounů je tu plno ale smysl fóra žádný.

David Hruda:
Citace: Pavel Horský  09.11.2017, 17:16

Je to ono? viz obr.

Já myslím, že není, že je to nalepené.

Mělo by to vypadat takhle, ale jestli to je v prodeji někde u nás nevím, já to nenašel.

Snad kolega Šohajda, když ví, o co gou... ;)

Jakub Karas:
Citace: David Hruda  09.11.2017, 23:46

Já myslím, že není, že je to nalepené.

Mělo by to vypadat takhle, ale jestli to je v prodeji někde u nás nevím, já to nenašel.

Snad kolega Šohajda, když ví, o co gou... ;)

Hurá. Můj člověk. My to hledáme ve třech už dva dny a nic. Takže máme nápad koupit klasické s plastovou průhlednou tabulkou na kterou se osazuji piktogrami. Ty tam nenalepit a zakázkově nechat vygravírovat. Problém je že to nikdo nedělá se zeleným podsvitem.

Nevěřím tomu že se to ale nedá sehnat byť blbe. V obchodech a restauracich je toho plno.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana