Lze zemnicí vodič protáhnout chráničkou?

<< < (4/5) > >>

František Šohajda:
Tazatel nepíše jak dlouhá je ta chránička....
Do 2m délky a chránička o průměru 50mm to půjde bez problémů....(samozdřejmě kolik ohybů a jakých ?)

Pavel Horský:
Citace: František Šohajda  27.10.2017, 06:47

Tazatel nepíše jak dlouhá je ta chránička....
Do 2m délky a chránička o průměru 50mm to půjde bez problémů....(samozdřejmě kolik ohybů a jakých ?)

Desítka drát, chránička 50mm dlouhá dva metry s ohybem 90°. Tak už jen v tom vidím obrovský problém. Kdo kdy dělal s FeZn10mm ví, že by se u toho hooooodně zapotil. Proto říkám, ať se předvede investor, když si to tak sám navrhl.

František Šohajda:
Citace: Pavel Horský  27.10.2017, 08:00

Desítka drát, chránička 50mm dlouhá dva metry s ohybem 90°. Tak už jen v tom vidím obrovský problém. Kdo kdy dělal s FeZn10mm ví, že by se u toho hooooodně zapotil. Proto říkám, ať se předvede investor, když si to tak sám navrhl.

Tazatel o tom nic nepíše..
Já jsem měl na mysli 2m a bez nebo mírný ohyb...
Když uděláš dva ohyby 90° i na běžné trubce s 2,5mm CY dráty ,  bude to problém.Ne tak FeZn 10mm.

Pavel Horský:
Citace: František Šohajda  27.10.2017, 08:11

Tazatel o tom nic nepíše..
Já jsem měl na mysli 2m a bez nebo mírný ohyb...
Když uděláš dva ohyby 90° i na běžné trubce s 2,5mm CY dráty ,  bude to problém.Ne tak FeZn 10mm.

No já popisuji katastrofický scénář, bo si situaci, kterou popisuje tazatel, dovedu docela živě představit  :D  Už jsme se s tím sám setkal a musel přijít na řadu plán B (zaříznutí do ztraceného bednění).

Jiří Schwarz:
A to jsou ty "vícepráce" u kterých se investor kroutí že to bude stát něco navíc...
On by to měl zaplatit buď projektant, pokud namaloval něco nerealizovatel ného, nebo zhotovitel, pokud postupoval špatně a "zapomněl" na něco...

Samozřejmě pokud je pro někoho výraz "projekt" sprosté slovo, je to pak "jeho boj" jak se s tím vypořádá

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana