Lze s oborem Autotronik 39-41-L/51 udělat vyhlášku 50/1978 §6?
Josef Cajzl:
Super :) (poklona) za rychlost odpovědi.
Tak snad na to budou koukat stejně.
Josef Cajzl:
PS: Maturoval jsem z elektrotechnik y a elektrických příslušenství
a předměty jsem měl Elektrotechnik a, Elektronika a Elektrické příslušenství ale kolik měli hodiny dohromady to netuším.
Jan Bocek:
Citace: Josef Cajzl 14.10.2017, 16:39
PS: Maturoval jsem z elektrotechnik y a elektrických příslušenství
a předměty jsem měl Elektrotechnik a, Elektronika a Elektrické příslušenství ale kolik měli hodiny dohromady to netuším.
Pokud budu pověřená osoba odpovědná za elektrická zařízení s konečnou odpovědnosti za bezpečný provoz elektrického zařízení a stanovení pravidel a organizace nebo uspořádání (viz 3.2.1 ČSN EN 50510-1 ed. 3)
vyhláška 50/78 Sb., mi napovídá v oblasti vzdělání:
a) vyučení v bla bla x oborech
b) dosažení středního odborného vzdělání nebo úplného středního
odborného vzdělání v oboru elektrotechnik y
tak si nechám předložit maturitní vysvědčení a krátký pohovor s uchazečem. A budeme se bavit o elektrotechnic e obecně o elektronice v autě i o diagnostice v servise a praktických zkušenostech s takovou práci v autoservise o znalostech náhodných nebezpečí, která se mohou vyskytnout v průběhu práce a o schopnosti posoudit za všech okolnosti, zdá je možné bezpečně pokračovat v práci. ( cituje jen 4.2 ČSN EN 50110-1 ed. 3, kterou vyhláška 50/78 Sb. takto zezavazňuje)
A po tomto rozhovoru zvážíme, zdá ještě uchazeč potřebuje dodatečné proškolení, anebo udělíme přímo průkaz vhodně způsobile osoby v elektrotechnic e s §6, neboli osoby znalé v elektrotechnic e ( skilled person electricaly)
Jen si kladu otázku, jaké budou povinnosti elektrikáře s §6 v autoservise... ..k jeho práci automechanika, na příklad přibude kontrola technických zařízení podle vyhlášky 378/2001 Sb. každým rokem, vyhledávat a hodnotit rizika, provádět revize spotřebičů, včetně prodloužení a nářadí....aneb o bude řešit i poruchy v oblasti silnoproudů, anebo bude provádět i základní údržbu osvětlení a rozvodů, odstraňovat porevizní závady....etc.
Anebo to bude tak veliký autoservis, že budu potřebovat osobu pověřenou kontrolou elektrického zařízení během pracovní činnosti a proto budu tlačit pracovníka aby měl §6, protože tato osoba musí mít elektrotechnic ké vzdělání na rozdíl od osoby odpovědné ( ředitel servisu...)
Prostě kladu si otázku, k čemu bude mít ten §6?
Je faktem, že doby se mění a i tam, kde k obsluze technického zařízení stačil §4 jako osoba poučená, tak se vyžaduje elektrotechnic ké vzdělání a pak i §6. Jedná se o složité diagnostické přístroje, nebo celé soupravy případně výrobní linky, kde již §4 nestačí...
Josef Cajzl:
Jde o to že přicházejí elektromobily, které si budou někteří lidé kupovat ,ale také se musejí pak následně opravovat když se porouchají. Z bezpečnostních důvodu na ně před odpojení normální automechanik bez 50 nesmí dělat.
Zatím nikdo přesně netuší jak to bude: jsou varianty najmutí externího elektrikáře který by se musel skolit na ty automobily musel by byt ihned k dispozici . Což je dosti nereálné.
Tak zjišťujeme tuhle variantu, snad jsem to vysvětlil proč to sháním.
Juraj Rojko:
Citace: František Šohajda 14.10.2017, 15:48
Ani se nedivím...Je to takový moderní název, aby nikdo nevěděl co ten pracovník je schopen udělat! ;D ;D
Dříve když jste řekli autoelektrikář, znal jeho práci i 5 letý klučina.
Já si zase myslím, že je to název výstižný. Tak jako je rozdíl mezi elektrikou a elektronikou, tak je i rozdíl mezi autoelektrikář em a autotronikem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana