Budou ČSN zdarma ?
Kamil Novák:
Citace: Miroslav Hopjan 07.04.2008, 16:35
Pánové,
našel jsem na tzb-info krátkou zprávu, že i MPO současný stav vadí, tým expertů hledá cesty.
http://www.tzb-info.cz/t.py?t=2&i=4765
No sláva !
Konečně si taky někdo všímá skutečných problémů ! (funny)
Jen aby to zase na něčem nebo někom nezkrachovalo. (surprice)
Jsem trochu nesvůj z účasti ČNI.
Že by se kapři sami dobrovolně podíleli na vypouštění svého rybníka ?
Aby tam nebyli za škodnou. (!)
BTW : Nevím, jak se kdo vyznáte ve zkratkách, ale bývá dobrým zvykem ty méně známé někde v textu vysvětlit. Což jsem u "MSP" ve výše uvedeném odkazu marně hledal.
Takže pro ty, kteří jsou neznalí jako já, znamená to "malý a střední podnik".
Štěpán Valenta:
Ceny ČSN a TNI jsou "hvězdné" , ale je dobré, že se o nich začíná vážně hovořit a to z míst, které mohou stav zlepšit. A to ať už to je ministertvo MPO, Hospodářská komora i ČNI... Pokud mluvím s poslanci i oni ví če ČSN nejsou levné.
Všechny (snad) aktivity v této obklasti monitorujeme a budeme-li moci tak se do nich aktivně zapojíme.
Některé připravované možnosti jsou velmi zajímavé....
My jsme svůj malý díl vytvořili tím, že jsme se stali dalším prodejním místem ČSN (a to alespoň s nejnižšími možnými cenami na komerčním trhu - a to pro všechny členy ČES a Unie elektrotechnik ů ČR) nic víc zatím dělat nemůžeme. Už třeba jen proto, že nás zatím není alespoň 10 000....
o:-)
Roman Taszek:
Kde jde najít na internetu ČSN 332000-4-41 k přečtení zdarma
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Roman Taszek 16.09.2008, 13:36
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Štefan Beláň:
Citace: Roman Taszek 16.09.2008, 13:36
TO: Tazsek
Dnes jsem ještě neučinil dobrý skutek. Potvrďte mi, že e-mail je pravý a Váš, a nebo napište kam to chcete poslat. :)
PS: Nebude Vám vadit poslední ed. 2 /2007, nebo opravdu chcete starou ČSN 33 2000-4-41 z roku 2000.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana