Jak funguje třífázový proudový chránič?

(1/2) > >>

Daniel Norek:
Jak funguje klasický proudový jednofázový chránič vím, ale v případě třífázového mi nejde do hlavy, když motor přepnu z hvězdy do trojúhelníku, jakto že chrániči nevadí, že se po N nevrací nic a nevypadne?

Miroslav Revús:
Asi nechápete princíp prúdového chrániča vôbec.

Jednoduché:

Cez prúdový chránič prechádzajú VŠETKY pracovné vodiče. Súčtový transformátor porovnáva prúdy dnu a prúdy von. Ak sú rovnaké, tak je rozdiel vstupujúcich a vystupujúcich prúdov 0 (nula) a chránič nereaguje.

Trojfázový motor nepotrebuje nulák (vodič N). Potrebuje ochranný vodič (PE) a ten cez prúdový chránič neprechádza. Ten ide priamo na kostru motora.
Vodič N v trojfázovej sieti je tiež "pretiahnutý" cez chránič a prúdy v ňom sa podieľajú na súčte (čo ide dnu, musí aj von a rozdiel je nula.

Soukupp:
Jak funguje a na co se používá třífázový proudový chránič bez N pólu. Narazil jsem na starý proudový chránič s jističem Merlin Gerin, přes který jdou jen tři fázové vodiče. Pravděpodobně byl na něho připojen motor. Tento chránič nejde připojit na instalaci k motorové zásuvce? Ještě jsem se s tím nesetkal.

Peter Munka:
K zasuvke urcite nie :
1. je to 300mA a nie 30mA
2. u zasuvky sa neda predpokladat vopred, ci tam bude spotrebic s N alebo bez
3. cize jedine ako ochrana niecoho (motor, ohrev) pripojeneho napevno, co nepotrebuje N

Soukupp:
To já vím, že to je 300mA. Fotka je pouze ilustrativní, protože chránič, který jsem viděl je D16A, 30mA. Takže půjde použít jen na motor, který nepotřebuje nulu a ne na zásuvku 16A/400V do které mohu připojit cokoliv.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana