Mohu umístit rozvaděč do koupelnové příčky?

<< < (7/7)

Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský  08.09.2017, 07:06

Jestli ty nežiješ na jiné planetě než já.

Prostě jen na vesnici, kde je na každého vidět.  ;). Když mě pozvou na revizi, jen se zeptám kdo jim to dělal a hned vím, jestli revizi provedu, nebo ne. Zrovna je to cca dva týdny, kdy po mě chtěli posoudit kvalitu spojky na přetrženým kabelu k vodárně. Po zjištění že to opravoval Jirka B, jsem je uklidnil s tím že to nebude třeba, protože je dobrej, měří po sobě revizním přístrojem a tudíž bych jen ověřil to, co už stejně vědí.  :)

Do města jezdím hlavně na pozvání které vzešlo z nějakého předchozího doporučení.  I tak se samozřejmě potkávám s prací elektrozedníků více, než je mi milo. Ale hned zjišťuji oč majiteli jde a buď se domluvíme, nebo odjíždím. Prostě to přestávám řešit a čas věnuji jen těm, co o to stojí a jsou ochotni zaplatit mou cenu.
Zde se ale má probírat jak to udělat správně a ne jak se to často ojebává.

Martin sediiik:
Jestli to máte dopředu rozvržené, jistě máte také naplánováno provést revizi. Je nejjednodušší to zkonzultovat s revizním technikem, který revizi provede. Jak už tu spoustu odborníků zmínilo, když se to dobře udělá řemeslně, nemusí s tím být problém. Za sebe doporučuji natřít hydroizolací celou stěnu, ať si ušetříte problémy do budoucna...

Milan Hudec:
Pokud je těch 5cm myšleno coby ochrana před navrtáním tak normotvůrce asi dlouho nevrtal (dance)
Klasika, tvrdý obklad na porobetonu, setrvačnost tlaku po provrtání obkladu.......

Maroš Klein:
Stačí nevyhodiť tú nastaviteľnú tyčku z prednej rukoväte.  :)

Tomáš Nov:
V dnešní době hlavně nevidím nejmenší důvod pro vrtání. Udelají se otvory pro přívod vody, odpadu, upevnění srchové zástěny, umyvadla a veškeré ostatní doplňky se dají kvalitně přilepit. Pokud se někdy po čase rozhodnu, že doplněk dám pryč, nezůstane mi po něm proděravělý obklad :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana