Existuje proudový chránič pro stejnosměrné okruhy?
Ivo32:
Existuje proudový chránič pro SS okruh? Konkrétně plánuji topný kabel s opletením připojený ke stejnosměrnému bezpečnému napětím 24V přímo dovnitř sprchového koutu.
Lze rohož připojit přes proudový chránič? Vím že to není nezbytné, spíš se ptám, jestli existuje typ, který nebude vypínat okruh jen proto, že je připojen k SS napětí a který zároveň vybaví při poruše.
Fuk Tomáš:
Těch 24 V DC bude pulsující (tzn. pouze usměrněná střídavina) nebo vyhlazené napětí?
Jirka Š. Svejkovský:
Samozřejmě.
Vít Rotrekl:
Citace: Ivo32 03.09.2017, 22:38
Existuje proudový chránič pro SS okruh? Konkrétně plánuji topný kabel s opletením připojený ke stejnosměrnému bezpečnému napětím 24V přímo dovnitř sprchového koutu.
Lze rohož připojit přes proudový chránič? Vím že to není nezbytné, spíš se ptám, jestli existuje typ, který nebude vypínat okruh jen proto, že je připojen k SS napětí a který zároveň vybaví při poruše.
To by mě zajímalo, který výrobce u svého topného kabelu umožňuje uložení přímo sprchového koutu. Já to před cca 4mi léty hledal, ale nenašel. Poradíte?
Juraj Rojko:
Proč budete rohož napájet DC? Jaký typ zdroje použijete - bude to SELV? Pokud ano, tak jak chcete ten chránič zapojit?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana