Je potřeba speciální kabel (5x1,5) do prostředí s nebezpečím výbuchu zóny 2?

<< < (3/4) > >>

Pavel Horský:
Citace: ACEOF ACES  20.08.2017, 13:24

Jaký vliv má pozice tazatele, na to jaký má být v tomto případě použitý kabel?

A neřeknu a neřeknu....... .......  ;) :D (dance)

ACEOF ACES:
Smích

Lukas55555:
Žeby to že na VTZ elektrickom má pracovať človek ktorý je zdravotne spôsobilí a odborne zdatný.

Obvyklý postup zhotovenia inštalácie je projekt-montaž-revizia. Ak hocikto s týchto aktérov má príslušné oprávnenia na vykonávanie inštalácií vo výbušných prostrediach a nevie či môže alebo nemôže dať cyky tak je to dosť prúser.

Každopádne rada je komodita ako každá iná a za tie sa platí. Tu títo dotyční páni su skutočními odborníkmi a za ten čas pomohli veľmi veľa ľudom a tu na tomto fóre zadarmo a vo svojom voľnom čase. Tu sa bastlenie nepodporuje. Ak sa niekomu nepáči nemusí sem prispievať. Oni veľmi dobre vedia prečo sa čo pýtajú.

ACEOF ACES:
Nenechte se mýlit, někteří jsou asi takový odborníci jako já jsem ACEOF ACES, ale jsou zde i skuteční odborníci, kteří o tom nemluví a dokáží pomoci i zadarmo.
Co se týká dotazu zařazeného do diskuse, tak jestli někdo nemá na to odpovědět nebo se mu nechce odpovídat, tak nemusí.

Vratislav Fugl1:
Citace: Lukas55555  20.08.2017, 18:37

Žeby to že na VTZ elektrickom má pracovať človek ktorý je zdravotne spôsobilí a odborne zdatný.

Obvyklý postup zhotovenia inštalácie je projekt-montaž-revizia. Ak hocikto s týchto aktérov má príslušné oprávnenia na vykonávanie inštalácií vo výbušných prostrediach a nevie či môže alebo nemôže dať cyky tak je to dosť prúser.

Každopádne rada je komodita ako každá iná a za tie sa platí. Tu títo dotyční páni su skutočními odborníkmi a za ten čas pomohli veľmi veľa ľudom a tu na tomto fóre zadarmo a vo svojom voľnom čase. Tu sa bastlenie nepodporuje. Ak sa niekomu nepáči nemusí sem prispievať. Oni veľmi dobre vedia prečo sa čo pýtajú.

Nechtěl jsem reagovat, ale číst tolik hrubek v SJ je fakt úroveň!! To není o překlepu, to je o .....

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana