Jaký je váš názor na umístění zásuvky za kuchyňským dřezem?

<< < (3/4) > >>

Jaroslav Kořínek:
 ;D
Nemám se zásuvkami nadKU linkou problém. Jak píše kolega Karvánek  = raději zásuvku ne kus prodlužováku. !

Patrik Augustin:
no ja po zrale uvaze bych tu zasuvku taky nedoporucoval ale kdyz se osadi ABB s chranicem tak by se to asi dalo.

Martin Hrdý:
Čistě praktické hledisko(bez ohledu na rozpor/souhlas s normou). Dovedete si představit nějakou paní nebo dítě, které musí zvednout konvici plnou vařící vody při váze cca 1,5kg na vzdálenost min.70 cm a přenést ji přes dřez? Já dovedu, ale musí to být pro ně celkem dost problém. A to neberu v potaz možnost opaření horkou vodou vlivem zachycení o baterii nebo nádobí v dřezu.

Zdeněk Pikhart:
Přesně na tomto místě jsem si zásuvku doma udělal a žádný problém v tom nevidím, protože je to opravdu ideální místo na rychlovarnou konev. Od hrany dřezu je vzdálená něco přes 30 cm a ještě se nestalo, že by podstavec spadnul do dřezu. Zásuvku můžete umístit klidně vedle dřezu a kabel od ručního mixéru nebo ostatních spotřebičů dosáhne do dřezu podstatně lépe (hlavně když ho chce pani domácí opláchnout s kabelem v zásuvce)

Lukáš Rotrekl:
Taky v tom nevidím problém.  Je to docela časté řešení.

A ještě jeden dotaz? Pánové vy nedáváte v rodiných domech všechny zásuvka za proudový chránič 30mA?? Představa že vám dítě překouše snůru od vysavač.... i to už jsem videl za svůj zatím docela krátký život...

Pokud bych v RD nebo bytě nějaké zasuvky dal před proudový chránič tak jen pro kotel, ledničku......

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana