Existuje vzor revizní zprávy pro připojení staveništního rozvaděče?
Verenavský:
Myslím, že pro vás by nebyl problém na místě vystavit RZ na cokoli. Zde se ovšem jedná o malý staveništní rozvaděč pro stavbu chaty. Těch pár naměřených hodnot a ještě když má majitel k tomu ofocený certifikát z kusovou zkouškou, pak snad není takový problém vyjít někomu vstříc. Zvlášť, když má už objednané řemeslníky.
Ano, část o notebooku byla mírně ironická. Kluci, kteří dělají inteligentní elektroinstala ce, EPS, CCTV a další technologie jsi už bez NTB ani necvrnknou. Je už běžné, že i opravy ve výchozích revizích se při změnách údajů dělají namístě. Neumím jsi představit, že při jakékoli změně v RZ pojedu domů to přepsat. (Mluvím stále o větších vzdálenostech)
Takže, já tvrdím, že nootebook začíná být samozřejmostí ve výbavě i RT, kterou vozí sebou.
Verenavský:
Ještě jsem zapomněl o Vámi zdůrazňovanou část. Opět s Vámi souhlasím, že RZ není kus papíru. Napoví spoustu o RT.
Není to ostuda, když řeknu, že jsem nikdy revizi na SR nedělal a že jsem se zde zeptal.
Hezký večer.
Miroš Jan:
Tak ten nnotebook, sebou tahám minimálně od roku 2000. ;)
František Šohajda:
RZ na staveniště je jedna z mála ta "jednodušší"!
Nemějte z ní strach, je jako každá jiná..nehledě na to že máte "sólo" normu na tyto
staveniště.... rozvaděč je kapitola sama o sobě-výrobek.Instalace je celkem jednoduchá i na složitějších staveništích.
Některé programy na revize mají přednastaveny tyto RZ pro staveniště, já je nikdy nepoužívám, mám svoje typy.
Může se stát, že i jednotlivé organizace distributora mají jiné požadavky!
Já používám, když mám pochybnosti "chytrý telefon" s připojením na můj počítač doma!
Dnes je doba, že i RZ vytisknete přímo v autě, kilometry od domova! (dance)
Miroš Jan:
Františku, to sebou vozíš tiskárnu?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana