Znáte katalog silových kabelů a vodičů NKT?

<< < (2/3) > >>

Radek Červený:
Nový aktuální katalog by se mě také šikl, ale že jej není možné nyní objednat, mě zamrzelo. Řekl bych, že tento PR článek je poněkud nešťastně načasován.

František Tuček:
Citace: Radek Červený  22.07.2017, 18:19

Řekl bych, že tento PR článek je poněkud nešťastně načasován.

K tomu dodám jen to, že žádné PR články nepíšu!
Pokud mi přistane na stole přání něco popsat, udělám to.
A protože pracuji v projekční firmě nemám potřebu se synchronizovat s nějakým marketingem.
Něco podobného se mi ještě nestalo, že by někdo z výrobců odmítal požadavky na technickou podporu.
Vždyť je jedno, že už nemají staré. Až budou mít nový tak ho pošlou ne?
Problém bude jinde.
Určitě ne v tom, že už katalogy nemají.

Radek Červený:
Pane Tučku, neberte moji poznámku ve zlém vůči Vaší osobě, vůbec to tak nebylo myšleno. Ten postesk byl nad tím, že je škoda, když už spatří světlo světa zajímavý článek, že jej nepodpoří výrobce svojí technickou podporou.
Chápu, že mohou být důvody, proč katalogy momentálně nejsou, ale proč je tedy pod článkem, že katalog nelze objednat? Je takový problém odeslat požadavek na katalog s vědomím, že požadavek bude někde v zásobníku a třeba za měsíc po dotisku je NKT rozešle?
Doufám, že moje poznámka vám nevezme chuť do dalších článků a budu se těšit na další váš příspěvek  (poklona)

Miroš Jan:
Safra tak to bych se mohl na ten katalog optat. Právě dělám v nkt ve Velkém Meziříčí. ;)

J Lhava:
Co mě tedy neštimuje je ...

... samo NKT hlásá o CPR s tím, že od 1. 7. 2017 je povinná klasifikace všech kabelů podle EN 50575 (tedy klasifikace Aca až Fca u všech kabelů). Když si ale stáhnu katalog kabelů ze stránek NKT, tak v něm u kabelů tato povinná klasifikace uvedena není?

... navíc proč není nový katalog k dispozici ke stažení v PDF?
Nemám zájem skladovat hory tištěných katalogů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana