Je postavená mája zdrojem potenciálního nebezpečí blesku, nebo ne?

<< < (2/4) > >>

J Lhava:
Já bych tam dal aktiv  ;)
Toto by mohla být jedna z mála jeho aplikací, kde si dovedu představit jeho legální použití ...

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Hlavatý.  10.07.2017, 16:35

Já bych tam dal aktiv  ;)
Toto by mohla být jedna z mála jeho aplikací, kde si dovedu představit jeho legální použití ...

To je pravda. Ma májce by nemuseli řešit ani dostatečný počet svodů ani bezpečné vzdálenosti. Taky bych doporučil ESE.
 (poklona)

Ale raději společně s HVI ...

Jan Franěk:
Jen blbněte. A na přez rok nepostavíme jednoduše ani tu májku  :-X Za bouřky budeme za sebou tahat řetěz, a na každém kroku nás budou hlídat díky čipům pod kůží.

Wolfgang Marks II:
Já bych se přiklonil k názoru Jirky Schwarze, suchý oloupaný strom měl něco do sebe. V minulosti se u bouřek netančilo, pokud tedy vynecháme Divé Báry a bláznivé Viktorky, a zapalovaly se hromničky. Jinak je to riziko stejné, jako u paní co ji zabil blesk. 29x se nic nestane, ale pak najednou udeří, či jinak 9 let nic, a pak je průšvih. My akorát nevíme jaké je pořadí bouřek a v kolikátém roce jsme. Je to jako nechráněný se sex a se všemi důsledky.
pokud chcete rizika zmírnit, lze postupovat tak, že pro příště zřiďte izolovaný taneční parket, klidně mobilní na prkenných podlahách, při obnově povrchu náměstí na toto rovněž pamatujte a instalujte síť 25x25cm, která ochrání před krokovým napětím a hlavně sledujte počasí.

Že to bude drahé? Nevím, ale počítejte -
- jeden zmařený život bývá ohodnocen podle VZP na 1-10 milionů.
- jedno lidské utrpení je nevyčíslitelné .
- jedna úprava a dohled 100 tisíc?

Miroslav Minařík:

A další ...
Citace

Karel Smékal:
Zavčas přestaň s těma pitomýma úvahama nebo se toho nějaký ouřada chytne a bude se tam muset dělat hromosvod.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana