Je potřeba prohlášení o shodě na elektroměrový rozvadeč?
Lukas93:
Rozvadeč štítek normálně má, rád bych i kontaktoval výrobce, zda by mi neposlal nové prohlášení, ale nepodařilo se mi najít kontakt na ESA Praha, pokud ještě existuje.
David Hruda:
https://isir.justice.cz/isir/ueu/vysledek_lustrace.do?ic=48030511&aktualnost=AKTUALNI_I_UKONCENA&rowsAtOnce=50
Lukas93:
Tak nic, od nich už žádný prohlášení o shodě nevydyndám... Nevadí, snad to nebude revizákovi tolik vadit když uvidí že tam je štítek a vše jak má být....
František Šohajda:
Citace
Technikům od ČEZ je to tak nějak většinou jedno, jinak by běžně nemohla procházet situace, kdy melouchář koupí ER s atesty a certifikací na In 40A, pak ho předrátuje a osadí větším jištěním. A borec se pak do telefonu diví, když mu říkám, že takto prostě NE.
Také jsem se ptal výrobce elměr.rozvaděč ů že potřebuji In-63A ,mají jen In-40A ....
technik mě odpověděl, že "bedna je stejná" jen si mám dát dráty 10mm...
Prý jestli to nedokáži? Jsem elektrikář!! Takže předrátování by podle nich mělo vyhovovat!
A In-40A si mám přepsat na In-63A!Oni to dělají stejně také tak!
Zdeněk Friedrich:
Citace: Lukas93 09.07.2017, 22:52
Tak nic, od nich už žádný prohlášení o shodě nevydyndám... Nevadí, snad to nebude revizákovi tolik vadit když uvidí že tam je štítek a vše jak má být....
Vydání prohlášení o shodě deklaruje výrobce značkou CE (vyjimečně CZC) na výrobním štítku, která tam kromě ostatních náležitostí (jméno výrobce pro jednoznačnou identifikaci, nově i s adresou, datum výroby, jmenovité napětí, jmenovitý proud, zkratový proud, krytí a číslo normy podle které byl rozvaděč vyroben) musí být uvedena.
Viz přiložený výňatek §13 zák. 22/1997Sb.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana