Je potřeba prohlášení o shodě na elektroměrový rozvadeč?

(1/4) > >>

Lukas93:
Sehnal jsem za pár korun nepoužitý elektroměrový rozvaděč výrobce ESA Praha typ RE1+1.
Nemám k němu ale žádné dokumenty jako jsou například prohlášení o shodě. Vadí to, když budu na čezu žádat o zaplombování elektroměru a hl. jističe z důvodu přemístění elektroměrové skříně? (Původí skříň byla na chodbě a já jí chci přemístit - dát jinou na hranici pozemku.) Nebudou chtít papíry od elektroměrové skříně?

Miroš Jan:
Vše, o podmínkách připojení elektroměrovéh o rozvaděče, se dočtete v příloze. Jinak pokud má ten rozvaděč výrobní štítek, a není moc starý, tak by to mělo jít. Záleží na okolnostech, a náladě technika ČEZ. :)

Jirka Š. Svejkovský:
PoS obvykle najdete na stránkách výrobce nebo jej zašle na požádání.

Distributora bude zajímat štítek, kde je CE, norma,  podle které byl rozvaděč vyroben a další povinné náležitosti. Plus revize.

Vít Rotrekl:
Myslím, že štítky budou zajímat hlavně revizáka. Distributora zajímá jen revize.
A ještě se mě nestalo, aby mě technik neosadil elektroměr na rozvaděč, který neměl štítek.

František Šohajda:
Citace: Vít Rotrekl  08.07.2017, 20:03

Myslím, že štítky budou zajímat hlavně revizáka. Distributora zajímá jen revize.
A ještě se mě nestalo, aby mě technik neosadil elektroměr na rozvaděč, který neměl štítek.

Jo,jo...
U EONu nebyl nikdy problém, když si majitel vyrobil "obal" na el.měrovou desku (třeba z želez. úhelníků a plechu) a byl elektroměrový rozvaděč.Pokud to RT pustil, neměl s tím nikdo problém!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana