Průvan v domě přitahuje blesky!

<< < (7/9) > >>

Lukáš Rotrekl:
Věřím víc tomu náznaku tornáda, toto popisovali, že by tomu atmosférické podmínky odpovídaly.

Ten kulový blesk, nějaký fyzikální vysvětlení - alespoň teorie, co by to mohlo být, jak by to mohlo fungovat?

Verenavský:
Citace: Lukáš Rotrekl  11.08.2017, 22:04

Věřím víc tomu náznaku tornáda, toto popisovali, že by tomu atmosférické podmínky odpovídaly.

Ten kulový blesk, nějaký fyzikální vysvětlení - alespoň teorie, co by to mohlo být, jak by to mohlo fungovat?

Už čtyři roky jsem nemusel odhrabávat sníh okolo auta, teploty kolem 35 stupňů už nás v létě nepřekvapují, na Moravě začali pěstovat fíky a daří se jim...,  věřím, že změnou klimatických podmínek přijdou i malé tornáda. I větší. Asi bude pravda, že myslíme všichni na sebe a na naši planetku samotně kroužící vesmírem z vysoka SE.....M.

Verenavský:
Pokud jsme už u atmosférických podmínkách a změnách klimatu - nemáte někdo dobrou aplikaci na předpověď počasí?
Téměř vždy, kdy jsi naplánuji revizi hromosvodu a podle TV i podle googlu třeba na www."SLUNEČNO" má být hezky - od rána prší. Přivítám a vyzkouším vše :)

Miroslav Revús:
www.chmi.cz/Meteogramy Aladin.
Asi najlepšie, čo môžete získať.

Lukáš Rotrekl:
Já mam nainstalovánu aplikaci Klara, což je asi podle zkoumání obdobný numerický model jako Aladin, jen je podle zkušeností uživatelů trochu pesimističtějš í. Realita je prý většinou mezi nimi. Na déšt pak je nespolehlivějš í podle zkušeností Radar od Meteopressu, ale taky není 100%. (Bohužel na sreenu aktuálně skoro bez deště a předpovědi deště)
Jinak mám na Androidu Weather & Clock Widget od Devexpert,net a nemůžu si stěžovat.
Na Widgetu zobrazuje aktuální den a stav + 4denní předpověď. Po rozkliknutí přepodvěď po hodinách +  desetidenní předpověď, ta se samozřejmě mění a zpřesňuje, lze volit místo pro které má předpověď být, narozdíl např. od originálního Widgetu od HTC umí najít kdejakou ***** světa.  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana