Zemřel Karel Lokajíček a o den později Jiří Hemerka

<< < (3/4) > >>

Jaroslav Molák:
Jirka Hemerka byl rovný člověk,
mistr v oboru, znalosti předpisů předával všude kolem sebe.
Spolupracoval jsem s ním 40 roků a pokud jsem se na něj obrátil o radu, vždy mně dovedl poradit.
Vedle něho vyrostlo hodně dobrých revizních techniků; nejen na železnici.
Také byl ke všem mimořádně lidsky empatický, pozorný a usměvavý.
Autorita.

Jaroslav Molák:
Jan Matějka z České Třebové odešel spolu s Jirkou Kloboučníkem, snad je tomu měsíc a Jirka Schwarz by ho mohl také znát.
I tito pánové na železnici si zaslouží naši úctu.

Miroslav Minařík:
Citace: Jaroslav Molák  10.06.2017, 12:44

Jirka Hemerka byl rovný člověk,
mistr v oboru, znalosti předpisů předával všude kolem sebe.
Spolupracoval jsem s ním 40 roků a pokud jsem se na něj obrátil o radu, vždy mně dovedl poradit.
Vedle něho vyrostlo hodně dobrých revizních techniků; nejen na železnici.
Také byl ke všem mimořádně lidsky empatický, pozorný a usměvavý.
Autorita.

Včera spolužák Miloš Smetana vzpomínal na Karla i Jirku. Chodil k nim na drážní přezkoušení z padesátky.

Jaroslav Molák:
Karla Lokajíčka jsem znal jen jako přednášejícího  a musím přiznat, že byl velmi dobrý. Dovedl zaujmout hloubkou svého výkladu a vysvětlit princip. Jsem převědčen, že mezi vzděláváním jak jsem se s ním setkal na SOLID Teamu byl výrazný rozdíl, oproti vzdělávání jak ho praktikují jiné vzdělávací agentury svými přednášejícími . Ne každý umí předat svoje znalosti a zkušennosti.
Odchod těchto dvou,  bude muset SOLID Team řešit. Je to velká ztráta a SOLID Team  se bude zákonitě měnit. Naštěstí má na co navázat.

Miroslav Minařík:
Citace: Jaroslav Molák  11.06.2017, 10:43

Odchod těchto dvou,  bude muset SOLID Team řešit. Je to velká ztráta a SOLID Team  se bude zákonitě měnit. Naštěstí má na co navázat.

Skoro bych řekl, že je to pro někoho šance. Na druhou stranu toho "někoho" neznám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana