Lze motor provozovat trvale na jen 400V při 60Hz na max. jmenovité otáčky?
Jan Nevoda:
Citace: Jirka Údržbář 21.05.2017, 17:12
Viz pohonnatechnik a.cz/škola/frekvenční měniče/87 Hz princip.
Nu ale v tom odkaze mají chybu...motor s D 230V nelze provozovat na napětí 400V, alespon ne déle než minuty a shoří vinutí. Navíc jak tam píší, že se zvedne s napětím i výkon, proud nad jm. hodnotu, tak by měnič vypadl, vybavila by elektronická proudová ochrana, která ani nejde nastavit výše než je max. možný proud měniče...a i v případě silnějšího měniče(jak tam doporučují) a nastavení proudové ochrany výše než je jm. proud motrou, dojde, musí dojít k přetížení motoru, zvláště při trvalém chodu, ani zvýšené otáčky ventilátoru motor neuchladí, vžtyt tam poteče násobek jm. proudu...
raj:
Citace: Jan Nevoda 21.05.2017, 21:39
Nu ale v tom odkaze mají chybu...motor s D 230V nelze provozovat na napětí 400V, alespon ne déle než minuty a shoří vinutí.
Ale jde....¨
Samozřejmě se musí nastavit na měniči jmenovité napětí motoru 230V a počítat s větším proudem.
Je to stará pohonářská finta jak si pomoci k vyššímu momentu na hřídeli...
Jan Nevoda:
Samozřejmě a bylo to jasně zřejmé jak jsem psal k tomu odkazu, tj. cituji z odkazu "Pokud je stejný motor pripojen do delty, když je napájen z měniče do 400V, s nastavením ...
Jmenovitá frekvence = 87Hz
Jmenovité napětí = 400V !! "
Čili tam mají jasnou chybu.
O tom, že měnič 400V jde stáhnout na 230V vím, pokud to výrobce měniče umožnuje u daného typu.
Jan Nevoda:
Tak nakonec navzdory (v přímém rozporu) jak z odkazem ve vlákně, tak tvrzením pana Rajmonta prakticky motor na D při 3x230V a 70Hz bere výrazně méně proudu. Při 50Hz bere štítkových 2,3A a při 70Hz bere už jen 1,1A... ;) Samozřejmě proud monitorován přímo v menu měniče.
Jirka Údržbář:
Nikdy jsem měnič nezastavoval dle 87Hz principu, ale nastavení jmenovitého napětí motoru 3x230V, 50Hz nebo 3x400V, 87Hz se mi zdá totožné.
Zeptejte se technické podpory Omronu, jak máte frekvenční měnič dle 87Hz principu nastavit.
Nezapomeňte, že frekvenční měnič musí být dimenzován na zvýšený výkon motoru.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana