HÁDANKA: K čemu je určená tato oranžová kulička s výlisky?
Jan Franěk:
Citace: pegas100 19.05.2017, 17:29
Ale, není to zase kus zbytečného plastu??
Jinak bude mluvit ten kdo to nepotřebuje a na stavách se nepohybuje a jinak ten kdo si na stavbě o ostrý roxor trhne montérky a na noze vykouzlí krvavý šrám. ;)
pegas100:
Na stavbě není jediný ostrý předmět drát k hromosvodu. Tak nevím jestli to plastová krytka na hr. zachrání. Pokud se někdo ohání potřebností této krytky, tak stejný účel splní svorka, která se dá poté zužitkovat.
Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl 19.05.2017, 19:00
Tak ono to bude pouzitelne vicekrat, ale spise mam obavy, ze kdyz to nekde dam a vratim se za mesic, dva, pul roku, rok, dodelavat napr hromosvod, tak uz to tam nebude.
Samozřejmě to mne napadlo také, ale to osazení těmito doplňky nebude povinností dodavatele instalace. Ten to osadí na základě požadavku provozovotale staveniště a ten, jak si zajistí dozor opravdu není naše starost.
V Německu už před 25 roky si na stavbě nikdo nedovolil takovou věc ukrást. Ale u nás, kdy je krádež národním sportem je takové zboží otázkou. Možná jsem ale zbytečný skeptik.
Vít Rotrekl:
Citace: Miroslav Minařík 20.05.2017, 15:04
V Německu už před 25 roky si na stavbě nikdo nedovolil takovou věc ukrást. Ale u nás, kdy je krádež národním sportem je takové zboží otázkou. Možná jsem ale zbytečný skeptik.
Nejseš Mirku, taková je realita staveb. Co není zamčený/přivařený/přišroubovaný to dostane nohy.
Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl 21.05.2017, 12:00
Co není zamčený/přivařený/přišroubovaný to dostane nohy.
To je jak za mých mladých časů. Je pravda, že tato kulička s reflexním páskem se bude určitě někomu hodit i na něco jiného.
Třeba na plot? Nebo nějakou sportovní aktivitu?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana