Co mohlo způsobit roztržení kondenzátoru v reflektoru 400 W?
Piszkos Munkak:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 12.04.2017, 17:30
A nebo pomůže čich.
Přesně tak! Postupným očicháváním pohybových čidel v paneláku jsem našel toho !****§!, který náhodně shazoval jistič osvětlení schodiště.
František Sichinger:
Citace: Vít Rotrekl 12.04.2017, 16:03
Elektrikar se spravnou karmou a stestim to najde tak na druhej pokus :)
Tak já když něco hledám, tak je to až v tý poslední otevřený krabici a nezáleží z
jakýho konce začnu. Když se zapojuje motor, tak se vždycky točí obráceně, bez ohledu na to kam se má správně točit.
:D :D
Vít Rotrekl:
Citace: František Sichinger 12.04.2017, 19:14
Tak já když něco hledám, tak je to až v tý poslední otevřený krabici a nezáleží z
jakýho konce začnu. Když se zapojuje motor, tak se vždycky točí obráceně, bez ohledu na to kam se má správně točit.
:D :D
No to je vono, špatná karma :D
Verenavský:
Citace: Vít Rotrekl 12.04.2017, 19:24
No to je vono, špatná karma :D
Co máte pořád s tou karmou?
Není na čase přejít na boiler? :D ;D ;D ;D
Václav Třetí:
Citace: Verenavský 12.04.2017, 15:18
Zapnu světla, zapalovače s tlumivkami rozsvítí výbojky a za dvě hodinky vypadne jistič.
Předpokládám, že se jedná o nějaký kondenzátor.
Nebo to bude problém s jalovinou, na to by odpovídaly ty dvě hodiny, jistič se hřeje a bimetalová spoušť ho shodí až po nějakém čase. Setkal jsem se s tím u jedné dílny, kde byly potíže se zářivkovými svítidly, kompenzační kondenzátory měly po dvou létech méně než polovinu kapacity. Byly to podobné plastové typy jako máte Vy a byly italské výroby. Zkuste demontovat nějaký nevyhořelý a změřit jeho kapacitu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana