TIČR pořádá Technický den VTZ
Pavel Horský:
Docela bych se toho zúčastnil.
O poplatku nebudu pindat, beru to tak, že bez něj info prostě nedostanu. Hotovo.
Jen ty Strakonice.
S ohledem na to, po jaké bych tam jel silnici je to pro mě opravdu trošku z ruky a tolik času zase nemám. Škoda, info budu muset sehnat někde jinde.
Rád bych si zaplatil toto školení i online. Možnost tu však není, což je škoda.
Jan Bocek:
Cíl je zajímavý.
Cílem semináře je poskytnout ucelený přehled problematiky uvádění vyhrazených
elektrických zařízení do provozu, podrobnější seznámení s nedostatky zjištěnými při výkonu
dozoru. Podrobnější náhled na problematiku revizních zpráv a povinnostmi montážních
organizací. Seznámení s mechanismy dozoru, povinnostmi vyplývajícími se zákona č.
174/1968 Sb., a prováděcí vyhlášky č. 73/2010 Sb. V závěru předpokládáme diskuzi
k aktuálním otázkám v oblasti vyhrazených elektrických zařízení.
Sborníček není avizován, jen malé občerstvení. Obsazení přednášejících je předpoklad, že to bude stát za to .....
David Hruda:
Daleko to nemám, ale termín se mi nehodí. Škoda.
Třeba bych se tam i dozvěděl, proč byla ze dne na den zrušena pobočka TIČR v Českých Budějovicích.. .
Filip Horáček:
Citace: Radim Strycharski 27.03.2017, 11:09
Za situace, kdy v roce 2017 TIČR obesílá elektrikáře, kteří mají pozastavenou živnost 2009 až 2020, s upozorněním, že mohou svou činností porušovat legislativu tím, že nemají oprávnění, tak ve mně spolek TIČR nebudí velkou důvěru.
Za to nemůže celá organizace, ale jeden z jejich úředníků který netuší jak se v roce 2017 používá hromadná korespondence. A právě proto by měl být finančně postižen a pro výstrahu všem okamžitě propuštěn.
A takový úředník se bude obhajovat "já si myslel, že ...", ovšem poškozuje celý TIČR. Kde si mnoha zaměstnanců vážím i když nepodléhám jejich vlivu.
Soukupp:
TIČR v Českých Budějovicích byl zrušen, protože pan Koblenc šel do důchodu a nenašli adekvátní náhradu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana