Nové lednici BOSCH chybí přívodní šňůra - lze ji takto zprovoznit?

<< < (2/6) > >>

Miroslav Zuna:
Přeji úspěšné vyřízení reklamace. Chybí elektronický modul který řídí rozběh kompresoru a vyhodnocuje teplotu z termistoru. Snad nebude prodejce tvrdit, že. zboží bylo kompletní.

David Frýba:
To už jsem někde viděl. Jo už si vzpomínám ve filmu Smrt krásných srnců. "Pane xxx zapojte to. Co mám vlastně zapojit. No to už je vaše práce."Pro ty kteří film viděli.

Jan Bocek:
Citace: Miroslav Zuna  21.03.2017, 21:57

Přeji úspěšné vyřízení reklamace. Chybí elektronický modul který řídí rozběh kompresoru a vyhodnocuje teplotu z termistoru. Snad nebude prodejce tvrdit,  že. zboží bylo kompletní.

To někdo již vykradl...
rychle nastudovat reklamační řád a podmínky a rychle komplet vrátit. Neztrácet čas.
Pokud je to velký a slušný velkoobchod, neměl by býti problém.
Potom se ozvěte jak to dopadlo, pro poučení jiným.

Václav Třetí:
kol. Bocek trefil hřebíček na hlavičku. Někdo potřeboval náhradní díl, tak lednici nejspíš ve skladu vykradli skladníci. Už jsem o takových praktikách slyšel před několika léty. Je to smutné, kde žijeme.

Maroš Klein:
Citace: kubais1  21.03.2017, 20:01

... Je možné toto vyřešit podomácku bez zdlouhavé reklamace?...

Ak to beriete „sportovně“,  skúste požiadať o originálny náhradný diel. Pri tej cene výrobku to možno za ten čas a nervy okolo reklamácie stojí, a po odbornej montáži ostane aj záruka.
http://www.bosch-home.com/cz/zakaznicky-servis-pro-chladnicky-a-mraznicky.html
S reklamáciou u obchodníka môže byť totižto podstatný problém v tom, že sa nereklamuje výrobok ako taký, ale protiprávne konanie. Uznanie reklamácie by mohlo vyznieť od obchodníka ako uznanie viny.
A oprave sa v podstate tak či onak nevyhnete.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana