Hledáte ekvitermní regulátor k topné soustavě?

<< < (3/3)

Jan Alin:
Citace: František Šohajda  01.03.2017, 18:24

...po 4 nastavení od servisu vzal nůž a na ovladači uřezal všechny gumové tlačíkta nožem, mimo zap-vyp.,  hlasitost a přepnutí kanálů...no hleděl jsem jak byl vzteklý....jak odřezal všechny přebytečné tlačítka, rodiče už nic nestiskli jiného, než to co potřebovali... .. ;D Jede to dodnes ke spokojenosti. (dance)

A rodičovský zámek to nemělo?  ;)

Jan Franěk:
Souhlasím s Radkem Červeným.
Poslední jednoúčelový regulátor který se mi zamlouval, vzhledem k tomu co uměl, byl RVA (albatros) od Siemensu. Bohužel sw k vizualizaci byl kur.. a předraženej a proto se nedočkal nasazení. Tato řada se pokud vím již nevyrábí.
Dnešní požadavky a představy investorů jsou už jinde. Nejčastěji se ale potkávám s potřebou, mít ovládání co nejjednodušší. Zrovna řeším termostat pro podlahové topení  ale úplně "blbej". Tedy jen kolečko s teplotou, nebo označené rozsahem 1-5 s tlačítkem nebo vypínačem zap/vyp. Výběr nic moc.

Když se vrátím k původnímu dotazu.
Osobně mě regulátor příliš nezaujal. Většina zákazníků chce už něco co vypadá v interiéru navrhnutém architektem trochu lépe. Ale předpokládám že zobrazený regulátor zůstane v kotelně a do prostoru se připraví pouze čidlo teploty. Nedozvěděl jsem se zda prostorové čidlo zvládne i korekci teploty, nebo je pouze pasivním a vše ostatní se dozvím pouze v kotelně na displeji.
Za mne jsou stránky výrobce velmi strohé a neintuitivní. V přiložených katalozích nenacházím odpovědi na mé technické otázky a úplně mě štve česko německý text. Přesněji český text s obrázky s německými popisy. To nemohou připravit katalogový list pořádně?

Celkový dojem z tohoto výrobku, je tak díky nedostatečné prezentaci spíš rozpačitý.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana