Pouzivate aj vy k praci kombi kladivo SDS - MAX?

<< < (3/3)

Patrik Dedík:
https://m.heureka.sk/vrtacie-kladiva/bosch-gbh-4-32-dfr/

https://m.heureka.sk/vrtacie-kladiva/makita-hr3210c/

Tak ktore, to prve ma aky priklep? Vsade uvadzaju inak. A to druhe ma tusim viac funkci a lave a prave otacky nepotrebujem. Co by ste mi odporicili ake mate skusenosti?

Milan Hudec:
Citace: Patrik Dedík  27.02.2017, 09:21

To ak sa nemylim je B**ch. Mate s nou skusenosti? Myslite ze vykonovo je rovnako na tom ako m****a ale ma tusim vykon 900w oproti 850

Zkušenosti jsou perfektní
Jedná se o jejich "vlajkovou loď" tak si nechávají záležet.

Vobinuška:
Mám GBH 5-40DCE a spokojenost.
Někdy je lepší i na menší práce vzít MAX než trápit PLUS. A je jednodušší dojít do auta než letět někam do půjčovny.

Jan Bocek:
Citace: Milan Hudec  27.02.2017, 10:33

Zkušenosti jsou perfektní
Jedná se o jejich "vlajkovou loď" tak si nechávají záležet.

Tak jsem ze zvědavosti šel se podívat do dílny.
GBH 2-18 jev dílně nejhehčí  jen 2 kg a     2J úder
GBH 4-32                                   4,7 kg a 4,2 J
GBH 11 DE      tak to je kráva     11 kg a 18 J
AB 1600 od Scheppach               17 kg a 47 J jenže 105 db  ale to je bourací kladivo

A celá řada HR 2-3 kg, ty se používají nejvíce.     

Myslím, že malé kladivo cca do 2 kg je základ a 5 kg je dobrý doplněk i když 7 kg TE-60 s příslušenstvím je také dobrá volba. AB1600 byla dobrá cena a potřebovali jsme rozbít pořádné betony při jedné zakázce. Je to ale jen zbíječka....

Patrik Dedík:
dakujem vsem za nazory. Kladivo som kupil nakoniec to HR 4002 sds max. Bol som dnes v krame a nie jednom a povedali vsade ze za tie peniaze uz sa oplati sds max. Nasiel som fajn obchod a bola tam akcia tak povedzme za 10 000Cz cca 360 € som to kupil. Poriadim si nejake male 2kg kladivo ale cisto len na vrtanie bez funkcie sekania.
Co mi povedali v krame ze je nadstavec z sds max na sds plus takze neni problem a ked pride horsia robota budem nachystany;)) co,je vsetko pravda, kladivko ma 1050W a 6,1 J a za tie prachy

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana