Je polní cesta terén nebo vozovka?
IM:
Citace: Jan Alin 16.02.2017, 17:39
To v tomto případě neplatí. Bylo by marné chtít na vytvoření projektu projekt. Někdy se vyplatí si před reakcí téma přečíst. ;)
Pardon, nevšiml jsem si za ty roky, že by tazatel byl projektant.
K věci: Dle uvedené normy se mohou klást kabely do země bez mech. ochrany tam, kde nemohou být mechanicky poškozeny např. pojížděním těžšími vozidly (NA.4.5.14.1).
Radek Červený:
Citace: Milan Illek 16.02.2017, 17:28
Tak na to bych odpověděl, zde často uváděnou radou: "Udělejte to podle projektu".
;D
Zrovna dnes se u mě dopoledne stavoval Vítek Rotrekl na rychlé kafe a tak jsme na toto téma podiskutovali. A pak říká, že je zvědavej, kdo první napíše, aby se to udělalo podle projektu.
Bingo, vyhrál jste, získáváte jednoho bludišťáka (dance)
Ján Garaj:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 16.02.2017, 11:01
Co říká katastr?
Nemá mat kábel predpísané krytie?Nie hlbku?Jirko ste dobrý projektant,preto sa to pýtam vás.Ak je to v katastri cesta,tak je to cesta.Len čo budem mat chvílku pre takéto,tak pošlem aj foto na akej tzv.polnačke sme robili svetelné zabzar.na priecestí,cesta nikde,iba kolaj s príslušnou úpravou pre priecestie.Ale úrad dal rozhodnutie,vid LV z aktuálnym zápisom.To je rozhodujúce v čase realizácie.
IM:
Citace: Radek Červený 16.02.2017, 20:22
Zrovna dnes se u mě dopoledne stavoval Vítek Rotrekl na rychlé kafe a tak jsme na toto téma podiskutovali. A pak říká, že je zvědavej, kdo první napíše, aby se to udělalo podle projektu. Bingo, vyhrál jste, získáváte jednoho bludišťáka (dance)
Bylo to myšleno ironicky. ;D
Jiří Kovář12:
Citace: Milan Illek 18.02.2017, 17:22
Bylo to myšleno ironicky. ;D
vaše rekace nebyla moc ironická když píšete že tazatel neni projektant. že jste si toho nevšiml.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana