PROČ VY NE/CHODÍTE na regionální výstavy?
Miroslav Minařík:
Domácí výstava Elektrocentra Olomouc 2017
Někdy si říkám, zda není těch regionálních výstav víc než může náš trh absorbovat. Výstava je a bude, pokud ji někdo bude organizovat a bude chtít někdo něco prezentovat. Velkoobchodní výstavy jsou na podporu prodeje pořádajícího velkoobchodu a primárně oslovují jeho klienty. Výrobci a obchodní zastoupení svou účastí podporují nejen své zboží, ale součastně i tu konkrétní výstavu. Pokud se neúčastní, může z toho velkoobchodní partner dovozovat nižší zájem ...
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
PROČ VY NE/CHODÍTE na regionální výstavy?
Jiří Schwarz:
Jeden konkrétní příklad na jedné konkrétní akci od nás z Plzně:
Rád se podívám na Elfetexfest.
Tam už z názvu akce je jasné "kdo"...
Mají e-schop s velmi širokou nabídkou... Tak širokou, že se snad ani nedá ohlídat co nového nabízejí,...
Takže právě tato "výstava" je dobrá akce, tam přijdou partneři a dodavatelé prezentovat co nového zajímavého mají v sortimentu a co je možné ve větším, ale třeba jen i v kusovém množství koupit právě přes ten velkoobchod, který tu výstavu pořádá.
Takže za mě velké + (i když právě to občerstvení je možná jinde lepší)
Pavel Horský:
Výstava je pro mě vždy takovým malým zpestřením mé práce.
Mohu si osahat vše co mne zaujme a od výrobce se napřímo o daném výrobku dozvědět vše co mě zajímá.
Jako bonus pak beru příjemná setkání s kolegy, na která většinou v průběhu roku není čas ani pomyšlení.
Pak ale stačí, když potkám vyčůránky v podobě prodejců aktivních hlavic, prodavačů zázračných lepidel, zázračných vrtáků a údajných zázračných vysoušecích systémů, které se odvolávají na osmózu a mám po náladě. Šmejd je schovaný za každým rohem jako čert a jen čeká na svoji příležitost >:D
František Šohajda:
Já chodím na regionální výstavy, protože je tady dost místa na "vyzpovídání" prodejce na daný výrobek....Na akcích typu Ampér je hodně lidí a málo času na podrobnější rozbor daného tématu.
Jinak mě velmi fascinuje, když je taková "regio" výstavka a k tomu se udělají vepřové hody s degustací vína , vše zdarma .....Ani nevíte co je pak elektrikářů kolem vás, ani je neznáte!! ;D Na placeném školení jste nikoho nikdy neviděli! (zle)
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 13.02.2017, 08:50
Ani nevíte co je pak elektrikářů kolem vás, ani je neznáte!! ;D Na placeném školení jste nikoho nikdy neviděli! (zle)
To máš pravdu. Na některých akcích s podobným "občerstvením" se pravidelně objevují tváře zastupující hladovou sociální skupinu, která sice není již aktivní v oboru, ale účast je účast ...
(dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana