Jaké máte zkušenosti s montáží krabic f-tronic?
Milan Hudec:
Konkrétně do dutých prostorů, krabice vypadá jak bota do jejíž špice lze umístit třebas relé.
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 05.02.2017, 09:40
Konkrétně do dutých prostorů, krabice vypadá jak bota do jejíž špice lze umístit třebas relé.
V pátek jsme podobných krabic nainstalovali v mé pracovně asi 8.
Zkušenosti máme dobré.
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík 05.02.2017, 16:47
V pátek jsme podobných krabic nainstalovali v mé pracovně asi 8.
Zkušenosti máme dobré.
A nepoužil jsi náhodou KUH 1/L NA od KOPOSu? S těmi mám dobrou zkušenost.
Citace: Milan Hudec 05.02.2017, 09:40
I když zřejmě vím o čem píšeš, můžeš sem vložit konkrétní označení té krabice, aby bylo jasno o čem se bavíme?
Osobně jsem ji ještě neinstaloval, ale jejich produkty do dutých stěn znám a některé z nich jsou z příliš měkého plastu a při utahování propadali, nebo ne zcela přesně seděli přístrojové šroubky. Ale zase mají poměrně bohatý sortiment krabic do dutých stěn.
Vít Rotrekl:
Taky přemýšlím, co je to za krabici...
Už jsem to taky vygooglil, neinstaloval, ale vypadá to zajímavě...
EDIT: Jsem Honzuv prispevek cetl jen na odpovědní stránce, tak jsem nevidel obrázek....
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 05.02.2017, 19:19
A nepoužil jsi náhodou KUH 1/L NA od KOPOSu? S těmi mám dobrou zkušenost.
I když zřejmě vím o čem píšeš, můžeš sem vložit konkrétní označení té krabice, aby bylo jasno o čem se bavíme?
Osobně jsem ji ještě neinstaloval, ale jejich produkty do dutých stěn znám a některé z nich jsou z příliš měkého plastu a při utahování propadali, nebo ne zcela přesně seděli přístrojové šroubky. Ale zase mají poměrně bohatý sortiment krabic do dutých stěn.
Použil.
My to sádrovali pod omítku.
Ta verze f-tronic do sádroše je jen jiné provedení, princi stejný, ne?
Ale stále nechápu o čem je toto téma.
Co toho Milana konkrétně zajímá?
Ono je v pravidlech napsáno, že se má pokládat konkrétní otázka a ne všeobecná.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana