Proč při prasknutí žárovky vybavují dva jističe za sebou?

<< < (9/11) > >>

Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec  30.01.2017, 19:39

Uvedené nemají barevnopáčku ani potisk dvou modulů.

Barevnou páčku mají!! Ale musíš říci, že ji chceš. Respektive, konkrétně Schrack dělá barevnou páčku v 6kA i v 10kA řadě. Ale i bez barevné páčky v 6kA a v 10kA. Takový standart co maj v Brně skladem je, že 10kA řada je s barevnou páčkou a 6kA řada v jedné barvě (u Schracka, konkrétně modrá). Sortiment Eatonu neznám podrobně, ale myslím že to mají podobně.   
Potisk dvou modulů nemají. Myslím tedy. Ráno se schválně mrknu, snad se nějakej na dílně válí.

Jan Franěk:
Co furt máte s tou barevnou páčkou?  :-\ Ta není přece potřeba. To bývalo kdysi ale teď už na tom netrvají, jen elektrikáři furt jedou sertvačností v barevnejch páčkách.

Miroš Jan:
To víš Honzo. To je ta setrvačnost  ;)

Vít Rotrekl:
Citace: Jan Franěk  30.01.2017, 21:22

Co furt máte s tou barevnou páčkou?  :-\ Ta není přece potřeba. To bývalo kdysi ale teď už na tom netrvají, jen elektrikáři furt jedou sertvačností v barevnejch páčkách.

Já vím, že nemusí, ale ten potisk už jsem viděl tolikrát seškrabanej, nečitelnej... že mě ta barevná páčka přijde praktičtější. A trvanlivější označení.

Jirka Š. Svejkovský:
Barevná páčka není vyžadována, je vyžadováno trvanlivé označení. Nikoliv samolepka, ale potisk přímo na plast.

Barevné páčky taky nejsou zrovna sichr, jistič 3x16A by pak mohl vypadat třeba jako ten v příloze.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana