Proč při prasknutí žárovky vybavují dva jističe za sebou?

<< < (8/11) > >>

Miroš Jan:
Jiří pro relevantní údaje je třeba použít SICHR kompletní, to znamená včetně zdroje ;)

Vít Rotrekl:
Citace: Jan Franěk  25.01.2017, 07:31

Tak, tak. To jsou poslední informace

To by mě zajímalo, jak vyměním barevnou páčku, tak abych nezasáhnul do konstrukce jističe? Nehledě na to, že je to i natisknutý na jisitči...

Nechci být chytrej, ale asi SCHRACK/EATON šlápnul někomu z PRE na kuří voko.  (zle)

Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl  30.01.2017, 17:13

To by mě zajímalo, jak vyměním barevnou páčku, tak abych nezasáhnul do konstrukce jističe? Nehledě na to, že je to i natisknutý na jisitči...

Nechci být chytrej, ale asi SCHRACK/EATON šlápnul někomu z PRE na kuří voko.  (zle)

Uvedené nemají barevnopáčku ani potisk dvou modulů.

Jiří Schwarz:

...

Přitom když se podíváme na to, při jaké teplotě výrobce garantuje nějaké vypínací parametry, tak by "do kapliček" asi neměly být osazované jiné značky...

Jan Franěk:

Nechci být chytrej, ale asi SCHRACK/EATON šlápnul někomu z PRE na kuří voko.  (zle)

Jejich třífázové jističe jsou "složeny" ze tří jednomudulů, přičemž potištěn je pouze jeden z nich. Domníváme se s kolegy, že byly zřejmě odhaleny upravené trojice, kdy ta potištěná část zůstala třeba 25A a dva moduly byly nahrazeny například 40A jističi. Tak byl obejit poplatek rezervovaného příkonu a může to dělat starosti místnímu distributorovi, který má tak větší zátěž s v síti, než počítal.
Po prohlídce konkrétních jističů a různých řad od různých výrobců, jsme shledali, že zakázané jističe drží "pohromadě" 2-3 duté nýty. Ostatní jističe byly nýtovány plnými nýty a minimálně 5ti a více

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana