Proč při prasknutí žárovky vybavují dva jističe za sebou?

<< < (5/11) > >>

Rozvodak:
Citace: Zdeněk Friedrich  24.01.2017, 16:27

U PRE si s hlavním jističem před elektroměrem neškrtne ani SCHRACK ani EATON. :D o:-) (dance)

Ale jo. Eaton rada Xeffect, znacena FAZ je povolena. Xpole PL6-7 se nebude na prihlasce od 1.2.2017 akceptovat, nedojde k montazi elektromeru/ preplombovani.

Schrack je uplne zakazan.

Jirka Š. Svejkovský:
Tak mě napadá, jestli to nesměřuje k tomu, že jistič před elektroměrem zmizí. Elektroměry umí měřit proud, stačí jenom doplnit spínací prvek, upravit software a je klid. Změna rezervy se pak dá udělat i dálkově.

Milan Hudec:
Citace: Miroš Jan  24.01.2017, 10:18

Milane něco máš špatně.
V sichru když řadím jističe ze sebou, tak mě to impedanci zobrazuje. ;)

Jinak ten jistič, například LTN-D1/1/10kA, má vnitřní impedanci  1030miliohm na 1 pól. Takže se proud při zkratu sníží. :)

Honzo můžeš prosím přiložit scan výpočtu/paprsku?
At dělám co dělám tak se mě impedance zvedne jen dodáním vedení, nikoli jističe (dabel) (dabel) (dabel) (dabel)

Rozvodak:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  24.01.2017, 18:12

Tak mě napadá, jestli to nesměřuje k tomu, že jistič před elektroměrem zmizí. Elektroměry umí měřit proud, stačí jenom doplnit spínací prvek, upravit software a je klid. Změna rezervy se pak dá udělat i dálkově.

Elektromery AMM s dalkovym odpojovacem jiz existuji. Uz to staci nasypat do site..
Nejspis to tak jednou bude, az dalkove odecitatelny elektromery vytlaci klasicky digitaly, hdocka a ferrarisy.
Minimalne to zpocatku bude mocny nastroj na zjistovani neopravneny distribuce u maloodberu, kde se to prekracuje dost.

U velkoodberu uz snad vsude jsou Xky s antenkou.

Miroš Jan:
Milane, co že se ti nezobrazuje?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana