TIP na schůdky řady FORTE
Zdeněk Mazač:
Používám takové už delší dobu a jsou o moc lepší než schůdky. Jen ta plošinka nahoře svádí k odkládání nářadí a pak staší málo a nářadí letí dolů. Ale dá se to vyřešit montážním opaskem, malou pevnjou brašničkou nebo i zavěšením malé bedýnky.
Zdeněk Pikhart:
Používám 4 stupňové už hodně dlouho, dokonce mi výrobce poslal zdarma po obroušení nové patky. Dosáhnu v běžných místnostech v pohodě na strop a když jsem u rozvaděče, tak jako stolek.
Těch jednostranných s plošinou nahoře se bojím, už jsem měl letecký den.
Milan Hudec:
Schůdky neznám nicméně mě zaujal úhel vzpěr u prvního schodu a to poněkud podezřívavě (no)
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 02.01.2017, 23:56
Schůdky neznám nicméně mě zaujal úhel vzpěr u prvního schodu a to poněkud podezřívavě (no)
Pokud jsem si dobře všiml, tak tyto vzpěry jsou jen u vyšších schůdků. Osobně jsem koukal na 4-6 schodů které by se mi hodily. Jinak osobně považuji FORTE spíše za kvalitní značku. Mám od nich i 3x10 žebřík/štafle a jsem s jejich stabilitou a tedy pevností spokojen. Před tím jsem měl 3x11 noname z Bau.... a to se nedá vůbec srovnávat co provedení a kvality/pevnosti. Daní za to je větší váha, což mi občas dělá problém (po mém úrazu) při sundavání ze střechy dodávky.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk 03.01.2017, 05:31
(po mém úrazu)
Vidíš!
Nějak jsi nepostnul fotky ze zničeného žebříku který jsi tak sadisticky zničil! Chudák výrobce.
Kdyby věděl co jsi jim provedl!
(dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana