PF 2017 všem elektronautům i příznivcům elektrotechniky

(1/7) > >>

Jan Franěk:
Vánoce jsou za dveřmi a pomalu dokončujeme letošní domluvené práce. Doufám že pro všechny byl ten letošní rok úspěšným a že v následujícím roce to bude minimálně stejné, pokud ne lepší.
Tedy vám všem přeji mnoho úspěchů v práci, chladnou hlavu v diskusích a pokud možno i dobré rodinné zázemí.
Pokud jsem v roce letošním někoho potěšil, věřím že se mi to v dobrém vrátí. Jestli jsem někoho řádně nas..l ,  tak věřím že napříště se mi to povede ještě lépe a kvalitněji  (whist).
Tak přeji zdravý nadhled, dobrý rozhled a především šťastné a veselé prožití vánočních svátků, nového roku a alespoň pár dní odpočinku, než se vše zase vrátí do zajetých kolejí.

Jiří Schwarz:
Honzo, napsal jsi to hezky, tak i já přeji tobě i všem ostatním klidné a spokojené prožití vánočních svátků, třeba i nějakou roztomilou "opičku" při loučení se starým rokem a do Nového roku jen to dobré a práce "tak akorát" aby zbyl nějaký čas i na rodinu a přátele.

Václav Třetí:
Přeji všem kolegům a návštěvníkům i vedení tohoto portálu krásné Vánoce a hodně zdraví a štěstí v novém roce.

Srdečně zdraví Václav Třetí

Jan Bocek:
Podpisuji se pod krásně sepsanou petici Honzy.
A přejí, aby jsme všichni slyšeli
Gloria in excelsis.
Kdy množství nebeských zástupu zpívalo
Píseň nebeských zástupů:

Sláva na výsostech Bohu,
a na zemi pokoj,
lidem dobrá vůle.

( Najdeme to u Lukáše 2 kapitola, verš 14,
to abychom nevyšli ze cviku v hledání v normách )

Všem příznivcům elektrotechnik y a portálu Elektrika.cz
hezké vánoce a PF 2017 přeje

Honza Bocek

Radek Červený:
Přidávám se i já s přáním příjemně prožitého už adventu, jako předzvěsti nadcházejících vánočních svátků a nastávajícího nového roku, s přáním zdraví, štěstí i té nějaké osobní pohody.....

A hlavně.......
 zastavme se také na chvíli, nechme práci prací, zákazníka, co štěká jak pitbul s bolavým zubem klidně nechme ještě štěkat chvíli před dveřmi a obejměte své blízké a nejbližší, nasajte tu vánoční atmosféru a jen touto chvílí a obejmutím jim dejme najevo, jak moc pro nás znamená, že tu s námi jsou.

Užívejte přátelé a kolegové  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana