Jaké jsou připojovací podmínky dle místa odběru?

<< < (2/4) > >>

Vít Rotrekl:
Protoze montovat elektromer, hdo, nebo jen plombovat prinede technik EONu, tak musi byt splneny podminky EONu.

To Sohajda: Stejna zkusenost, jakmile se energie kupuje od nekoho jineho, tak je vzdycky komplikace. Bud si obchodni zazada o neco jineho, nebo blbe napise velikost jistice...

Zdeněk Pikhart:
Také stejná zkušenost, v rajónu Eonu zákazník Čezu měnil tarif. 2 měsíce jsem jim tam posílal stále stejný formulář na kterém jsem měnil jen datum, než to prošlo. Minulý týden jsem odeslal to samé, ale zákazník Eonu a včera osadili HDO a vyměnili elektroměr.    ;D

Zdeněk Friedrich:
S EON nemám téměř žádné zkušenosti, ale u ČEZ trvá připojení přímého zákazníka ČEZ 2-5 dnů, zákazník od  jiného prodejce 2-4 týdny. Proto zákazníkům, kteří spěchají, aby už byli připojeni radím, napřed se přihlašte u ČEZ a potom, až budete mít elměr, tak můžete přejít ke komu chcete. o:-)

Vít Rotrekl:
Nevím jak u ČEZ, ale myslím, že u EONu je nejkratší doba k uvázání se 12 měsíců

Petr Mužík:
https://www.eon-distribuce.cz/dokumenty-ke-stazeni/elektrina-2/predpisy/ostatni-dokumenty/pozadavky-na-umisteni-provedeni-a-zapojeni-mericich-souprav-u-zakazniku-a-malych-vyroben-s-pripojovanym-vykonem-do-250-kw-pripojenych-k-elektricke-siti-nizkeho-napeti-platne-od-1-6-2013/EON-zapojeni-mericich-souprav.pdf

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana