Jaké jsou připojovací podmínky dle místa odběru?

(1/4) > >>

IM:
Připojovací místo je na jižní Moravě (Hodonín),  předpokládám tedy, že zde platí připojovací podmínky EON, bez ohledu na to, že odběratel má smluvní odběr energie s ČEZ. Je  má úvaha správná?  :-\

Rozvodak:
Citace: Milan Illek  30.11.2016, 13:55

Připojovací místo je na jižní Moravě (Hodonín),  předpokládám tedy, že zde platí připojovací podmínky EON, bez ohledu na to, že odběratel má smluvní odběr energie s ČEZ. Je  má úvaha správná?  :-\

Je velky problem se kouknout na logo na elektromeru, trafostanice nebo zavolat na zakaznickou linku distributora, aby jste zjistil do jakeho distribucniho uzemi spadate?

Obchodnik se silovou elektrinou nema co povidat do pripojovacich podminek, to je vzdy v kompetenci distributora.

Zdeněk Friedrich:

Ano.

J Lhava:

Je  má úvaha správná?  :-\
Ano, taky to tak vidím.

František Šohajda:

Rozvody vždy patří původnímu distributorovi bez ohledu komu se platí za čisté kW. ;)
Ten "jiný" smluvní partner stejně platbu za rozvod platí zpět tomu co to má ve svém servisu.
Jak píší přede mnou, tady na dotaz přímo EONu.

Pozn.:
Pak je delší problém, když chcete udělat jinou sazbu,jiné napojení, musíte žádat přes svého smluvního partnera ,  toho co servisuje rozvody el. energie a to bývá někdy dost problematické z hlediska jak rychlosti tak z případných nedodělků!

Je to podle "naschálu",  ty jsi mě sebral příjem, já ti napojení trochu znepříjemním!
Někdy až dost. Mám tento rok asi 3 zkušenosti!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana