Jak je složité a finančně nákladné vyměnit u přípojky charakteristiku B za C?

<< < (2/6) > >>

Martin Škopek:
Citace: Václav Kalina DC  17.11.2016, 11:55

... Druhá varianta je sice na hraně, ale s větší šancí na úspěch. ...

Druhá varianta není na hraně, ale v rozporu s uzavřenou smlouvou.

V připojovacích podmínkách jednotlivých distributorů bývá uvedeno podobné znění:

Charakteristik a C nebo D je přípustná pro spotřebiče s velkým záběrovým proudem a pouze po projednání a odsouhlasení pracovníkem distributora.

U žadatelů z kategorie maloodběr – domácnost při prokázání účelnosti pro spotřebiče typu tepelné čerpadlo, domovní vodárna atp. bývá žádosti většinou vyhověno, ale pro vybavení hobby dílny či různé svářečky, okružní pily atp. bývá žádost zamítnuta, či vyžadovány takové dokumenty, že zákazník většinou žádost stáhne a volí jistič o vyšší proudové hodnotě.

Juraj Rojko:
Citace: Martin Škopek  17.11.2016, 13:31

U žadatelů z kategorie maloodběr – domácnost při prokázání účelnosti pro spotřebiče typu tepelné čerpadlo, domovní vodárna atp. bývá žádosti většinou vyhověno,  ale pro vybavení hobby dílny či různé svářečky, okružní pily atp. bývá žádost zamítnuta, či vyžadovány takové dokumenty, že zákazník většinou žádost stáhne a volí jistič o vyšší proudové hodnotě.

Opravdu většinou? Když jsem chtěl zažádat u PRE charakteristik u C kvůli TČ, tak mi řekli, ať to ani nezkouším, že je to jen ztráta času, že to stejně nepovolí...

Roger:
Citace: Miroš Jan  17.11.2016, 11:15

S tou charakteristik ou „C“,  bude asi problém.

Pokud spravne zduvodnite, napriklad konkretnim motorem k cirkularce, ktery spoustite 1x rocne, tak by problem byti nemusel ;-) doporucuji dukladne precist PP a v souladu s nimi zduvodnit...

M_V:
Citace: Roger  17.11.2016, 14:30

Pokud spravne zduvodnite, napriklad konkretnim motorem k cirkularce, ktery spoustite 1x rocne, tak by problem byti nemusel ;-) doporucuji dukladne precist PP a v souladu s nimi zduvodnit...

Presne tak jsem si to predstavoval :-)

Roger:
Citace: Juraj Rojko  17.11.2016, 14:14

Opravdu většinou? Když jsem chtěl zažádat u PRE charakteristik u C kvůli TČ, tak mi řekli, ať to ani nezkouším, že je to jen ztráta času, že to stejně nepovolí...

1) za zkousku date par minut casu
2) pre neni cez (jehoz PP jsem cetl) a TC neni motor k cirkularce, ten bezi opravdu sporadicky 2-4 dny v roce a kvuli tomu nekoho nutit navysit jistic je IMHO nehumanni, podle me jste si zvolil chybny argument ;-) mozna to bude potreba jeste vypilovat...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana