Je moznost pri zkoušce E2A nahlížet do norem?

<< < (2/4) > >>

Vít Rotrekl:
Jeste mam pocit ze jsem mel povoleny ,  kokat do rucne napsanych poznamek. Tedy co jsem si pri uceni delal poznamky.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Illek  31.10.2016, 23:42

Je, ale není na to čas.  :(

Samozřejmě, u zkoušky z vn a výbuchu jsem měl na stole asi dvě kila papíru. Kdybych netušil, kam sáhnout, bylo by to úplně zbytečné.

Je to jenom pomůcka, šprtání to nenahradí.

František Šohajda:
Citace: Milan Illek  31.10.2016, 23:42

Je, ale není na to čas.  :(

Někteří mají testy na E2A hotovy za 20 minut všechny.... ;D Na jeden je čas 20 min...
Celkem tuším 5 testů?
Asi čas je...ale ne na všechno!

Jakub Hasala:
V pozvánce ke zkoušce mají v poznámkách uvedeno, že se mohou při zkoušce využít norem a jiných technických předpisů v listinné podobě.

Jak zde už je napsáno, našprtaný je jednodušší, než listovat v normách. V těch možná zalistovat v okamžiku, kdy mám otázky zodpovězeny a chci se jen ujistit.

Každý to bude křížkovat jinak dlouho. Když padnou dobré otázky, jde to celkem rychle.
Ano, pro E2A je to 5 témat po 20 otázkách a jedno téma je na 20 minut.

Václav Kalina DC:
Bez přípravného kurzu to dá málo kdo a součástí kurzu jsou alespoň v Ústí n.L vypracované otázky z testu, tak se dá letos dohledat, ale bez toho, aby se to člověk naučil to stejně nenajdete. Jinak všechny vypracované testy najdete v CD Elektro. Pokud se vám to povede osvindlovat při testech, stejně na to inspektor přijde při ústní zkoušce.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana