Kdo jste byl na ELO SYSu 2017 v Nitře, ohodnoťte událost vy sami!

<< < (3/3)

novy2:
Citace: Jozef Baránka  13.10.2016, 18:52

Uvidel som tam aj penzistov, ktorí sa medzi tými vecami cítili ako deti medzi hračkami  :) . Pre študentov to bola zas príležitosť na kamarátske stretnutia. Ale aj títo študenti tvoria odbornú verejnosť, i keď ... Prevládala tam ale účasť odborníkov, ktorí asi boli pripravení na vystavovateľov a vedeli sa s nimi rozprávať.

Budúci ročník bude už v Nitre. A neteší ma to.

Výstavisko v Nitre, Agrokomlex slúžilo do roku 1989 ako propagácia, oslava poľnohospodárs kych produktov. Je dobre vybudované a malo by to byť lepšie miesto pre ELOSYS ako Trenčín.
Ako Agrokomlex Nitra poznám výstavisko veľmi dobre z minulosti, asi pred 10 rokmi som tam bol aj na strojárenskom veľtrhu, no teraz mi to nevyšlo.

Miroslav Minařík:
Nitra se mi líbí. Jen nerozumím tomu, že nikdo o tom nechce mluvit. Jako by bylo nad názvem ELO SYS vyhlášené informační embargo nebo co :-(

Jednou za rok nám přijde přihlášková dokumentace jako bychom byli vystavovatelé. Pak se objeví v rozesílce nějaká ta tisková zpráva a to je všechno? Nebo si někdo myslí, že veřejnost k návštěvě veletrhu nadchne hromadnou korespondecí formálních sdělení?
 (zle)
Připadá mi to, že tomu veletrhu chybí "otec myšlenky". Tedy člověk který jde na trh se svým obličejem a propaguje tu událost tak aby motivoval a nadchnul.

Víte, kolik lidí nebylo ochotno cokoliv říct na kameru se slovy "já nejsem ten pravý"? Pak se tedy ptám proč se posílají na veletrhy jen ti leví a praví chybí. Profesor Horňák, když roztleskával bratislavské ELEKTRO Expo byl opravdu vidět všude. Takového iniciativního propagátora, osobnost, potřebuje ELO SYS jako sůl.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana