Jak zapojit původní zásuvky s dřevěným obložením na omítce?

<< < (2/3) > >>

Jiří_Hrubý:
Situace jako když jsem se nechal uvrtat od známého na rekonstrukci koupelny. Ty krabice vypadaly stejně, jen byly pod docela drahou dlaždičkou, navíc přívody zhora, takže těžko vyměnit. Taky vyosený díry. Tak jsem nechal povolat obkladače. Ten to vybrousil flexou. Po namontování čtyřrámečku nezakrytá spára, akryl, fuš a zásuvky dělá přece elektrikář a to udělal špatně on. Nakonec se to řešilo přes fachmana zedníka falešnou spárou. Není ta návaznost řemeslel vždy jednoduchá.

Patrik Mlynar:
Horlavost drevotriesky nie je nic tragicke a krabica do sadrokartonu ani dvojplastova od Koposu to nezachrania, je to skor o dobrom pocite "ako elektrikar som spravil tak, ako to ma byt". Poziar horlaveho materialu vznika dostatocne dlhym posobenim teploty vyssej ako zapalna. Par milimetrov plastu to len oddiali, vid pripad leteckej nehody, ked samozhasavy molitan odolny sireniu plamena narobil viac skody ako osohu kvoli produkcii toxickych plynov.

Nevidm prilis velky rozdiel medzi krabicou v stene, na nej namontovana bezna zasuvka, okolo povedzme zaclona alebo knihy na polici a medzi beznou zasuvkou na drevotrieskove j doske. Plamen sa aj tak bude sirit najma zo zasuvky von, kde najde kyslik.

Milan Hudec:
A co tak dřevotřísku opatlat protipořárním tmelem?

Martin H.:
Na podobné práce sa mi osvedčil tento typ náradia. Nie je radosť s ním pracovať, ale niekedy je každá pomoc dobrá.

Apep:
Citace: Milan Hudec  16.09.2016, 17:24

A co tak dřevotřísku opatlat protipořárním tmelem?

Napadlo mě  to opatlat sanitárním  silikonem jestli bych to nezhorsil. Zatím jsem nenasel jestli je hořlavý.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana