Jaká je udávaná záruka přístrojů versus celé systémové instalace?

<< < (2/2)

Roger:
Obchodni trik - to si myslet jiste muzete, take me to napadlo, kdyz jsem to poprve videl a take vam timto argumentem odpovi kdejaky jouda, co vam nabidne kuchyn 2x drazsi a se zarukou 2 roky.

Na druhou stranu, myslite si, ze se firme, jejiz majitel je pry nejbohatsi Evropan vyplati platit drahe servisaky v pripade, kdy by jejich vyrobky byly poruchove? Nedava mi to smysl, vyjadrenim delky zaruky vnimam, nakolik vyrobce veri svemu vyrobku, to je cele.

Ps: samozrejme vnimam rozdil poctu cyklu v domacnosti a v prumyslu/obchodu, ale to snad ridici jednotku SI nijak nepostihuje, mozna tak nejake akcni cleny a pokud mi nekdo bude tvrdit, ze i kdyz je zaruka 2 roky (minimalni mozna),  ze vyrobek jiste vydrzi vice, no tak pro to pochopeni mit nebudu a takovy vyrobek bych rozhodne nepreferoval.. ..

Podle meho laickeho nazoru, solidni vyrobce casem nastavi delsi zaruku, jakmile dosahne minimalni poruchovosti a trochu zkusenosti v oboru... Vzdyt pri kvalitnim navrhu a instalaci se na tom nema co pokazit.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana