Je nějaká šance na přijímaní HDO v elm. rozvaděči kde není místo pro HDO (EON)?

<< < (13/18) > >>

Zdenek+:
Citace: Tomáš Kostečka  19.11.2018, 08:35

Tak já tu řeším HDO přijímač, zda li se mě vejde do ER a na jaře kvůli FVE dostani 4Q elměr, který v sobě již HDO má ... fakt to tak je?

Dostaňte tam technika čezu a s ním projednejte, jestli by to nějak nešlo a jak...

Jak ho tam dostat jsem už myslím psal...

Rozvodak:
Citace: Zdenek+  19.11.2018, 21:20

Dostaňte tam technika čezu a s ním projednejte, jestli by to nějak nešlo a jak...

Jak ho tam dostat jsem už myslím psal...

Ne nepsal...

Hlavně nevím co chcete domlouvat s motérem  :o
Technik - vedoucí montérů vám tam fakt nepojede na pokecík.     >:D

Nevím co se to tu furt vymýšlí.  (zle)
V připojovačkách je to obecně popsáno. Na základě žádosti, bude technikem blíže specifikováno konkrétní připojení a umístění. Stačí si pročíst celé vlákno, nebo úvod připojovacích podmínek ČEZ distribuce a.s.  (norm)

Zdenek+:
Ten kdo tam pojede namontovat hdo tak ten samy tam pojede zaplombovat po vymene “opraveneho” jistice tak s nim se da pokecat, protoze on bud montovat to HDO, takze tak.

Rozvodak:
Citace: Zdenek+  19.11.2018, 22:22

Ten kdo tam pojede namontovat hdo tak ten samy tam pojede zaplombovat po vymene “opraveneho” jistice tak s nim se da pokecat, protoze on bud montovat to HDO, takze tak.

A že jste si tím tak jist  :D
Dodávkové elektroměry a smart grid, montují obecně úplně jiné útvary z distribuce, stejně jako velkoodběry, nežli montéři maloodběru.

Tak tu nepleťte tazateli hlavu, s nějakými "nestandartními" dohodami. A i kdyby, může se stejně stát že přijede někdo jiný, kdo se vám na vaše domluvy vykašle.

ACEOF ACES:
Citace: Rozvodak  19.11.2018, 21:08

Pokud si chceme hrát na přirovnávání, tak ne demagogicky.
...

Nelíbí se vám to?
Dostal jste ochutnat, jen to co sám zde zkoušíte:
Citace: Rozvodak  17.11.2018, 22:18

...
Samo, elektroměry se nově instalují na veřejně přístupná místa.
Plomby může oškubat kde kdo, to samo o sobě nemusí být problém. Ale zrovna tak vám někdo může povolit šrouby na kole auťáku...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana