Musí se vyplavená hliníková elektroinstalace vyměnit?

<< < (3/3)

Jiří Zůna:
Citace: Jan Franěk  17.08.2016, 23:30

... Pošlete objednávku a po zaplacení, vám přistane připravený ceník v mailu....

Šlo mi jen o orientační nástřel typu "Zásuvky, vypínače a svorkovnice od výrobce, který je schopný garantovat vhodnost pro hliníkové rozvody, jsou běžně o cca 50-100% dražší než přístroje běžně používané pro rozvody měděné." Nejde mi o nějaké extrémy (je mi jasné, že dokážete vyhrabat z ceníku luxusní zásuvku za 1000 Kč a možná i za víc) ,  ale o ekonomické porovnání, kterým se dá argumentovat pojišťovně).

František Šohajda:
Citace

ale o ekonomické porovnání, kterým se dá argumentovat pojišťovně).

Na internetu máte stovky volně stažitelných ceníků zásuvek a vypínačů.. (dance)
Pojišťovna si to sama nacení i bez Vašich ceníků! ;D

Jan Franěk:
Citace: Jiří Zůna  22.08.2016, 11:47

Nejde mi o nějaké extrémy (je mi jasné, že dokážete vyhrabat z ceníku luxusní zásuvku za 1000 Kč a možná i za víc) ,  ale o ekonomické porovnání, kterým se dá argumentovat pojišťovně).

A já jsem psal něco o extrémech a luxusu?  :-[ Nechápu vaši reakci. Zákazníkům do výběru zásuvek příliš nekecám. Jsem jim jen nápomocen kufry se vzorky, například ABB, nebo BERKER, případně katalogem, či technickou radou. Pokud jsou nějaká většinou technická omezení, zúžím jim výběr dle toho, ale konečné rozhodnutí je na nich. Pokud chtějí klasik, mají klasik. Pokud porcelán, dostanou porcelán.

Jediné o čem jsem psal, že každý přístroj má své určení a použití. A že pokud si to nenajdete na internetu nebo jinde sám, klidně vám vyberu vhodné přístroje a připravím vám nabídku pro pojišťovnu, třeba i včetně revizní zprávy. Ale jako každý jiný řemeslník, nebo jakákoliv jiná firma, si nechám tu práci zaplatit. Pochybuji že vám to někdo udělá zadarmo. Mohu se ovšem plést. Najde se u nás dost podivných existrencí

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana