Jak odstranit potíže s předpěťovou ochranou z Alzy?

<< < (2/6) > >>

Jan Alin:
Uvedený výrobek obsahuje vf filtry a svodiče mezi  L-N / L-PE / N-PE. To zřejmě způsobuje určitý nepatrný svod, který stačí na rozsvícení diod. Schema zapojení jsem nikde nenašel, ale zřejmě je použit jen jednopólový vypínač. Asi nejjednoduším řešením by bylo předřadit tomu vypínač, který vypíná L i N a vypínač na přepěťovce nepoužívat. Je to sice takové drbání se levou rukou za pravým uchem, ale rychlé, bezpečné a funkční. Zásahy do výrobku nedoporučuji. Možná by bylo zajímavé tu pak zveřejnit vyjádření prodejce jak se k tomu postaví.  ;)

Roger:
Citace: ACEOF ACES  07.08.2016, 20:11

Podle mého názoru by mohlo pomoci do některé ze zásuvek na uvedeném výrobku zapojit např. nabíječku na mobilní telefon, tu s klasickým transformátork em (je těžší a má tvar připomínající krychli s vidlicí),  nebo jiný vhodný spotřebič.

Já, ale k tomuto výrobku nemám důvěru, raději používám prodlužovák s vhodným vypínačem.

A kde koupim prodluzovacku s vypinacem ale bez svetla? T cervena doutnavka bere snad az 1W?

Tuhle jsem videl programovateln ou zasuvku a nevim proc, ale ta levnejsi verze s tusim 8 programy rozpina Nulak, je na to upozorneno v navodu a maji ji v Kauflndu za cca 209,-. Ta drazsi verze rozpina L-fazovy vodic (jde koupit v obi v akci za 199).

Obe jsou na strankach fy elektrobock...

Je to ok, uvadet do obehu takove vyrobky?

Napr. dnes jsem mel v ruce novou polyfuzni svarecku a na vyrobku vubec zadny stitek s CE, odpadem a prikonem...

ACEOF ACES:
Citace: Roger  08.08.2016, 23:26

... T cervena doutnavka bere snad az 1W?
...

Myslet si to můžete, já vám to brát nebudu, možné je všechno, ale já mám jinou zkušenost. Smích

Roger:
Nic presnejsiho na zmereni nez iphone neznam :)
https://itunes.apple.com/cz/app/powermeter-professional-wattmeter/id417113538?l=cs&mt=8

To svetelko bylo pomerne jasne a temer az salalo teplo :)

Fuk Tomáš:
Citace: Roger  09.08.2016, 22:29

Nic presnejsiho na zmereni nez iphone neznam :)
https://itunes.apple.com/cz/app/powermeter-professional-wattmeter/id417113538?l=cs&mt=8

To svetelko bylo pomerne jasne a temer az salalo teplo :)

Že bych vydržel čtvrt hodiny mířit iPhonem na svůj fakturační elektroměr...
Mimochodem, vy máte nějakou informaci, jak přesně to "měří"? (U verze z 11.2012 píše autor "improved accuracy",  takže zřejmě nějaké potíže s přesností byly, a do jaké míry byly odstraněny, se nikdo nedozví.)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana