Vyřazení pohybového čidla Radkem Červeným
Martin Novák:
Citace: Jiří Schwarz 24.07.2016, 20:58
Nezkoumal jsem přesně jak to funguje, ale některá čidla do zabezpečovaček tohle vyhodnotí a hlásí to jako závadu.
Jde o funkci "antimasking". Funguje tak, ze v cidlu umistena IR LED v pravidelnych intervalech vysila impulzy a ocekava odezvu odrazem od okolnich zdi. Jina technologie zas pracuje s predpokladem, ze pozadi cidla neni konstantni. I kdyz je vyhodnoceny pohyb pod hranici poplachu, stale nejaky pohyb kolem cidla je. Dlouhodoba nula znaci pokus o sabotaz.
Vít Rotrekl:
Citace: Lukáš Rotrekl 24.07.2016, 20:43
:o Ty u ponožek rozlišuješ levou a pravou?
Jo jo, nektry ponozky jsou fakt leva prava. Trebas co mam do trekingovejch bot nebo do lyzaku. Nikde to neprecuhuje nikde to netlaci, sedi na nohu jak prdel na hrnec. Doporucujju vyzkouset. A nebudes chtit jiny.
Lukáš Rotrekl:
Tak u lyžařskejch jo, ale ty mám dva páry, který střežím co by oko v hlavě... :)
Jan Franěk:
Citace: Jiří Schwarz 24.07.2016, 20:58
Nezkoumal jsem přesně jak to funguje, ale některá čidla do zabezpečovaček tohle vyhodnotí a hlásí to jako závadu.
To se zdaleka netýká jen čidel alarmů, ale i kamerových systémů a podobně ;) Ovšem u podobných čidel jako je použito na videu, tato funkce jistě není. Jednak by to zbytečně prodražilo každý kus a pak je zde tato funkce asi i zcela zbytečná.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Lukáš Rotrekl 24.07.2016, 20:43
:o Ty u ponožek rozlišuješ levou a pravou?
Neznáš legendu o ponožkových skřítcích? Jdou zásadně po levé :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana