Znáte nějaké LED svítidlo pro noční osvětlení?

<< < (2/3) > >>

Fuk Tomáš:
Citace: Vít Rotrekl  22.07.2016, 15:38

Projedte web tympolplus.cz.

Vypadají zajímavě, pestrý sortiment provedení i funkcí. Ale vytkl bych jim předpotopní světelnou účinnost. 30 lm/W ...

Vít Rotrekl:
Citace: Fuk Tomáš  22.07.2016, 16:54

Vypadají zajímavě, pestrý sortiment provedení i funkcí. Ale vytkl bych jim předpotopní světelnou účinnost. 30 lm/W ...

To je mozne. Ale na ten ucel, na ktery je to urceny - osvětlit komunikaci v dome - zase neni treba honit nejaky svetelny vykony. Pri udavanem prikonu (tusim 0,7W) a osazenych 5ti techto svetel na dvojramenem schodisti s podestou, dve svetla na jednom rameni a jedno na podeste, kdy rameno ma 8 stupnu, je to naprosto dostacujici pro pohyb. A v podstate jen na uklid je treba rozsvitit hlavni osvetleni scodiste.

Fuk Tomáš:
To holt záleží hlavně na tom, jak moc rovnoměrné osvětlení člověk požaduje. Mně k témuž účelu postačuje 1 světélko na patro (tříramenné schodiště se 2 podestami na patro, svítidlo 1,5W / 165 lm) orientované tak, aby se světlo rozptýlilo o strop a neoslňovalo.
Nedával jsem tady odkaz, protože to nevleze do KU68.

František Šohajda:
Nedávno jsem viděl takové malé orientační osvětlení ve velkoobchodě elektro...asi 1 W a byla v takovém "kastlíku" a pěkně i vypadala....al e nemůžu říci co to bylo, cena cca 350 .-Kč
(Velikost cca 10 x 3 cm -možná méně)

Juraj Rojko:
Citace: František Šohajda  22.07.2016, 19:38

Nedávno jsem viděl takové malé orientační osvětlení ve velkoobchodě elektro...asi 1 W a byla v takovém "kastlíku" a pěkně i vypadala....al e nemůžu říci co to bylo, cena cca 350 .-Kč
(Velikost cca 10 x 3 cm -možná méně)

Kanlux TAXI LED12PR?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana